30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

CONCEPT SM3500 - 1,8l

Termékkatalógus
CONCEPT SM3500 - 1,8l
4,8 15 értékelés
Turmixgép - 1300 W teljesítmény, maximum sebesség 26000 ford/perc, 2 sebességfokozat, automatikus tisztítóprogram és előre beállított programok, ajánlott pürékészítésre, keverőedény szűrővel és üveg tartály a csomag része, 1 tárolóedény a csomagban, 1,8 l-es tartály, üveg edény
30 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONSM105 Termékszám:  SM3500
CONCEPT SM3500 - 1,8l 30 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

CONCEPT SM3500 - 1,8l

A nagy teljesítményű Concept SM3500 asztali mixer nélkülözhetetlen segítséget jelent a konyhában. 1300 W-os teljesítményével könnyedén készíthetsz gyümölcsös italokat, desszerteket, fagylaltot, sőt még leveseket és zöldségpüréket is. A Concept SM3500 asztali turmixgép percenként 26000 fordulatszámmal dolgozik. Nagyszerű előnye a felhasználók számára az automata funkció, amellyel kiválaszthatod, hogy milyen ételt szeretnél készíteni, maga a készülék pedig beállítja az ennek megfelelő időtartamot és sebességet. 2 elérhető sebesség közül választhatsz. A keverőedény térfogata 1,8 liter, mivel prémium minőségű anyagból készült, ezért ellenáll a magas hőmérsékletnek, ideális a forró levesek készítéséhez. A Concept SM3500 asztali mixer karbantartása több mint könnyű az automatikus tisztítás funkcióval, ahol neked csak annyi a dolgod, hogy hozzáadod a tisztítószert és a vizet és elindítod a tisztítóprogramot.

Magszűrő

6 vágókés

26 000 ford./perc


A Concept SM3500 asztali mixer főbb jellemzői

  • Még az olyan száraz gyümölcsök, mint például a diófélék vagy az aszalt gyümölcsök sem jelentenek problémát a készüléknek
  • A turmixgéppel könnyen készíthetsz forró leveseket
  • A frissítő smoothie-k gyors elkészítése
  • A hőálló tartály alkalmas a zöldségpüré elkészítésére is
  • Asztali turmixgép a gyümölcsös italok, desszert vagy fagylalt gyors elkészítéséhez 
  • A jég aprítása sem akadály a Concept SM3500 asztali mixernek
  • Praktikus szűrő a gyümölcsmagvaknak
  • Concept SM3500 asztali mixer 1300 W-os teljesítménnyel
  • Könnyű a karbantartása az automatikus tisztítási funkcióval
  • Az előre beállított programok segítenek az összes recept elkészítésében
  • A Concept asztali mixer maximális sebessége 26 000 fordulatszám/perc
  • Praktikus túlmelegedés elleni védelemmel

Sokoldalú segítség minden háztartásban

A Concept SM3500 asztali mixer képes feldolgozni az olyan száraz gyümölcsöket mint a diófélék, az aszalt gyümölcsöket, a zöldségeket, a gabonaféléket és a gyümölcsöket is. Minden bizonnyal nagyra értékeled, hogy könnyedén készíthetsz vele levest is. A forró napokon illetve a menü színesítéséhez egyszerűen készíthetsz vele smoothie-t is. Az 1300 W-os, nagy teljesítményű motorjával gondoskodik mindenről, a sebessége elérheti a percenkénti 26 000 fordulatszámot is. A 6 rendkívül ellenálló késsel játszi könnyedséggel dolgozza fel a különböző nyersanyagokat. A praktikus forgógombbal mindent fokozatmentesen állíthatsz.

Concept SM3500 mixer minőségi hőálló edénnyel

A Concept SM3500 asztali mixer praktikus 1,8 literes tartállyal érkezik. Mivel kiváló minőségű anyagokból készült, ellenáll a magas hőmérsékletnek, tehát készíthetsz benne forró levest. Az üveg anyagának előnye, hogy nem szívja magába a szagokat vagy az ízeket. Tehát nem befolyásolja az ételek ízét.

A Concept SM3500 asztali mixer a gyümölcsös smoothie, desszert és fagylalt gyors készítéséhez

A Concept SM3500 asztali mixer előre beállított programokkal segít az ízletes italok, levesek vagy zúzott jég készítésében, utóbbi remek a frissítő koktélokhoz. Szempillantás alatt készíthetsz el vele számos receptet, mint például a szószok vagy a zöldségpüré. Egyszerűen válaszd ki a megfelelő programot és indítsd el. Ezek a SMOOTHIE, ICE CRUSH és az AUTO CLEAN.

Concept SM3500 praktikus szűrővel a gyümölcsmagok kiszűréséhez

A Concept SM3500 asztali mixer rendelkezik egy különleges magszűrővel, hogy az elkészített italt a lehető legjobb minőségben élvezhesd. Helyezd közvetlenül a keverőedénybe, kiszűri még a legfinomabb gyümölcsmagvakat is turmixolás közben.

A Concept SM3500 készülékkel a biztonságod az első

A Concept SM3500 asztali turmixgép biztonsági rendszerrel ügyel a biztonságos használatra. A készülék praktikus védelmet nyújt a túlmelegedés ellen, és biztosítékkal előzi meg a véletlen elindulását, hogyha a fedél nincs megfelelően a helyén. A Concept SM3500 csúszásmentes lábakkal előzi meg az elmozdulását használat közben, így teljes stabilitást nyújt. Emellett található egy beépített mérőkanál a fedél alatt, amellyel adagolhatod a további hozzávalókat az edénybe.



További információk:

Térfogat: 1,8 l
Sebesség: 26 000 ford./perc.
Energiafogyasztás: 1300 W
Feszültség: 220-240 V


Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítmény
1 300 W Kész!
Maximum fordulatszám
26 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
2 Kész!
Alkalmas
Pürékészítésre Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
1 300 W Kész!
Maximum fordulatszám
26 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
2 Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Pürékészítésre Kész!
Funkciók
Automatikus tisztítóprogram, Előre beállított programok Kész!
Tartály térfogata
1,8 l Kész!
Edény anyaga
Üveg Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Keverőedény szűrővel, Üveg tartály Kész!
Tárolók száma
1 db Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT SM3500 - 1,8l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT SM3500 1,8 l . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT SM3500 1,8 l.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ