30 dnů na vrácení Shop roku

Concept SO4000 INFRA 500 W

Termékkatalógus
Concept SO4000 INFRA 500 W
5 3 értékelés
Aszalógép - 500 W teljesítmény 5 szárítólemez, szárítólemez átmérője 30 cm, digitális vezérlés, időzítő, hőmérséklet szabályozás 35 - 75 °C, műanyag szárítólemezek, aszalógép anyaga műanyag, mérete 44,5 × 41,7 × 39,2 cm (Ma×Sz×Mé)
124 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONSU791 Termékszám:  SO4000

Concept SO4000 INFRA 500 W

Manapság az élelmiszerek szárítását tartják az egyik leghatékonyabb módszernek a minőségük megőrzésére. Ha még nem fedezted fel a pozitívumait, itt a változás ideje, mert ennek a megoldásnak köszönhetően hosszú időn át raktározhatsz nagy mennyiségű termést.

Aszalógép Concept SO4000 INFRA 500 W ...
Aszalógép Concept SO4000 INFRA 500 W ...

A kiváló Concept SO4000 INFRA 500 W aszalógép alapvető funkciói

  • A kitűnő Concept szögletes gyümölcs aszalógép új szintre emeli az ételeid ízét
  • 500 W-os teljesítménnyel dicsekedhet
  • A motor az oldalrészben található
  • 35 és 75 °C között fokozatmentesen be lehet állítani a hőmérsékletet, amit biztosan értékelni fogsz
  • Időzítő funkciója miatt népszerű
  • A tálcák anyaga műanyag
  • A szárítólemez átmérője 30 cm

Tartósítsd a kerted gyümölcseit télire a kitűnő Concept aszalógépben

Az élelmiszerek szárítása egy természetes módszer a minőségük hosszú távú megőrzésére. A kitűnő Concept aszalógép kezelésére mindenki gond nélkül képes. Időzítő funkciót is tartalmaz, amely lehetővé teszi az optimális szárítási idő beállítását. A megadott idő után automatikusan véget ér a szárítási folyamat. Így szárításkor más dolgokkal is foglalkozhatsz vagy pihenhetsz. Miután befejeződik a szárítás, az aszalógép automatikusan kikapcsol, így takarékoskodhatsz az energiaköltségekkel és hozzájárulhatsz a környezetvédelemhez. A megfelelően tárolt szárított élelmiszerek egész évben biztosítják a tápanyagokat.

Aszalógép Concept SO4000 INFRA 500 W ...
Aszalógép Concept SO4000 INFRA 500 W ...

Próbálj ki egészséges és finom snackeket

A nagyszerű Concept gyümölcsaszaló segít neked élelmiszertartalékokat készíteni a nyaralásra vagy mindennapos fogyasztásra. 35 és 75 °C között fokozatmentesen be lehet állítani a hőmérsékletet. A hőmérséklet beállítása lehetővé teszi a szárítás gyorsaságának ellenőrzését és biztosítja, hogy egyenletesen száradjanak a gyümölcsök, és a lehető legtöbb tápérték maradjon meg bennük. Az élelmiszerek szárítása a minőségi tálcákon az ízükre is jó hatással van, mivel a szárítás folyamán elpárolog a víz és végbemegy az élelmiszerek tartósítása. A tálcák elkészítését minőségi anyag szolgálta, amely a remek műanyag. A szárítótálca átmérője 30 cm. Próbáld ki a szárítást az otthonod kényelmében. Így friss és egészséges ételekhez jutsz, amelyeket magad készítettél.

Méretek:

44,5 × 41,7 × 39,2 cm (ma × sz × mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Motor elhelyezkedése
az oldalrészben Kész!
Aszalógép anyaga
Műanyag Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Motor elhelyezkedése
az oldalrészben Kész!
Aszalógép anyaga
Műanyag Kész!
Teljesítményfelvétel
500 W Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet szabályozás, Időzítő Kész!

Hőmérséklet szabályozás

Minimális hőmérséklet
35 °C Kész!
Maximális hőmérséklet
75 °C Kész!

Lemezek

Mennyiség
5 db Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Lemez átmérője
30 cm Kész!

Aszalógép méretei és tömege

Magasság
44,5 cm Kész!
Mélység
39,2 cm Kész!
Szélesség
41,7 cm Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept SO4000 INFRA 500 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept SO4000 INFRA 500 W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept SO4000 INFRA 500 W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept SO4000 INFRA 500 W.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ