Shop roku Akvizice ApF HU

Concept VP-4100

Termékkatalógus
Concept VP-4100
5 1 értékelés
Álló porszívó - 2in1-ben készülék, 0,5 l-es portartály, elektromos forgókefe, kárpit szívófej kefével, töltési idő: 15 óra, működési idő: 15 perc, NiMH 1800mAh akkumulátorok
Kód:  CONVT005 Termékszám:  VP4100 Gyártó honlapja:

Concept VP-4100

Szeretne olyan porszívót találni, mellyel könnyedén tökéletes állapotban tarthatja háztartását? Akkor ne keressen tovább, hiszen a cseh Concept márka porszívóját Önnek találták ki. Felejtese el az idegesítően összegabalyodó tápkábelt! Ez a vezeték nélküli porszívó egyetlen feltöltéssel akár 15 percig is működik, mialatt kényelmesen kiporszívózhatja az egész háztartást. Porszívó rúdről levehető kézi porszívójának köszönhetően egyetlen porszemet sem fog eltéveszteni. A készülékkel gyorsan letakarítható az asztal reggeli után, ami gyerekes háztartásban igencsak jól jöhet bármikor. 

Legfontosabb jellemzők

  • Univerzális otthoni használat a 2in1-ben funkciónak köszönhetően
  • Egyetlen feltöltéssel akár 15 perces működés
  • Minden típusú padlóhoz alkalmas
  • Elektromos forgókefe a tökéletes eredményért
  • Akkumulátor töltöttség jelző
  • Egyszerű és kényelmes tárolás

A praktikusság nevében

Annak érdekében, hogy a porszívóval való takarítás a lehető legkényelmesebb legyen, a készülék súlya mindössze 2,7 kg. Rendkívül rugalmas csuklós fogantyújának köszönhetően egyszerűen kitakaríthat vele a bútorok alatt is. Tárolása szintén könnyű és porzsák nélküli kivitelének hála igen költségtakarékos működésű. Portartálya egyszerűen eltávolítható és üríthető. 

Mindig kéznél van

Elég lenne megszabadulni a székeken vagy a konyhapulton lévő morzsáktól, és otthona máris rendezett lenne? Éppen ezekben a pillanatokban fogja  legjobban értékelni a kézi porszívót. A készülék segítségével könnyen eltávolíthatja a morzsákat, így több ideje jut arra, ami igazán fontos Önnek.

További információk

Tartozékok:
Elektromos forgókefe
Kárpit szívófej
Töltő adapter

Portartály térfogata:
500 ml

Működési idő egy feltöltéssel:
15 perc

Töltés teljes ideje:
15 óra

Fogyasztás:
100 W

Szívóteljesítmény:
3,5 kPa

Zajszint:
85 db

Súly:
2,7 kg

 

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VP-4100
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP-4100. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VP-4100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP-4100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP-4100.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ