Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Concept VP-4110

Termékkatalógus
Concept VP-4110
5 1 értékelés
Álló porszívó 2v1,90W, 450 ml-es tartály, működési idő egy feltöltéssel kb 18 perc, használható minden típusú padló, kivehető kefe megkönnyíti a tisztítást, az akkumulátor kapacitása 1300mAh
Kód:  CON002a04 Termékszám:  VP4110 Gyártó honlapja:

Concept VP-4110

Ismerkedjen meg az egyedülálló kombinációjával tisztább cseh márka Concept, amelynek köszönhetően a porszívózás lesz a hobbija. Vezeték nélküli eszköz egyesíti a klasszikus parketta és kézi porszívó. Az eredmény egy tökéletesen működő segítő NiMH akkumulátorok kapacitása 1300 mAh, ami egyetlen feltöltéssel tart, akár 18 perc alatt. Akkumulátor eléri teljes kapacitását már 10 óra és az állam lesz tájékoztatni ragyogó fény.

legfontosabb jellemzői

  • 2 az 1-ben - a klasszikus porszívó és kézi porszívó
  • Elektromos forgó kefe a hatékony tisztítás érdekében
  • Réstisztító sarokban végzett vagy rendkívül szűk helyeken
  • nagy teljesítményű akkumulátor
  • Kényelmes porszívózás nélkül kábelrengeteg
  • Közös, amely lehetővé teszi mozgás minden irányban
  • LED
  • egyszerű karbantartás

Rövid idő alatt, amit tehetünk a segítségével egy elektromos forgó kefe, hogy tisztítsák meg, még a sarkokban karcolás nélkül bútorok.A réstisztító már kezeli a rendetlenség mögött radiátorok vagy nehezen hozzáférhető helyeken. Hála egy különleges együttes a fúvóka nélkül probléma mellett egy székre, asztalra vagy az ágy alá. Tovább ront a helyzeten, ez is része a LED fény, amellyel könnyedén ragyog sötét helyen.

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VP-4110
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP-4110 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VP-4110. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept VP-4110. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept VP-4110.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ