30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept VP4115 2 az 1-ben PERFECT CLEAN

Termékkatalógus
Concept VP4115 2 az 1-ben PERFECT CLEAN
4,8 4 értékelés
Álló porszívó -2 az 1-ben, akkumulátor kapacitása 2000 mAh, levehető kézi porszívó, forgókefe, 18-30 perc működési idő feltöltésenként, 18V Li-Ion akkumulátor, 79 dB zajszint, portartály kapacitása 600 ml, összecsukható fogantyú, akkumulátor-töltő állvány, töltési idő 3 óra, szívóerő 3,5 kPa
Kód:  CONVP411 Termékszám:  VP4115

Concept VP4115 2 az 1-ben PERFECT CLEAN

A Concept VP4115 2 az 1-ben PERFECT CLEAN rúdporszívó egy praktikus segédeszköz minden otthon számára. 2 az 1-ben funkciójának, klasszikus padló és kézi porszívójának köszönhetően nagyban megkönnyíti a takarítást számodra. A padlóporszívóval tökéletesen fel tudod takarítani a lakásban vagy házban lévő összes padlót, a levehető kézi porszívóval pedig könnyen megszabadulhatsz a kisebb szennyeződésektől, így soha többé nem lesz már szükséged seprűre és lapátra. A porszívó hatalmas előnye a vezeték nélküli használat is. A Concept  VP4115 porszívónak köszönhetően a takarítás egyszerűen gyerekjáték.

A Concept VP4115 2 az 1-ben PERFECT CLEAN porszívó fő jellemzői

  • Forradalmian új takarító segédeszköz
  • A Concept VP4115 koncepció padló- és kézi porszívó funkcióval
  • Kivehető kézi porszívó
  • Vezeték-nélküli használat
  • A Li-akkumulátor lehetővé tesz akár 30 perces használatot is
  • Az akkumulátor állapotát jelző lámpa
  • Ciklonos porszívózás
  • LED lámpa a szívófejen
  • A Concept VP4115 elektromos forgókefével
  • Színes design: fehér-türkiz

2 az 1-ben, padló- és kézi porszívó

A Concept VP4115 rúdporszívó különösen népszerű a sokoldalúságért. A padlóporszívót az otthonodban lévő összes padló takarítására használhatod. Értékelni fogod a praktikus, levehető kézi porszívót, amikor apró törmeléket porszívózol a konyhában, takarítod a gyerekszobát vagy egyéb olyan helyzetekben, ahol nincs szükség hagyományos porszívóra. A kézi porszívó karbantartása nagyon egyszerű, könnyen szétszerelhető és könnyen tisztítható. A porszívó elektromos forgókefével van felszerelve, így még hatékonyabb porszívózást biztosít. A kézi porszívón levő kihúzható szívófej ideális választás a keskeny területek vagy kárpitozott burkolatok tisztításához.

Vezeték-nélküli porszívózás

A Concept  VP4115 készülék forradalmian új segédeszköz, nem csak 2 az 1-ben funkciója miatt, hanem azért is, mert lehetővé teszi a vezeték-nélküli porszívózást. Van egy Li-ion akkumulátora, amely a porszívót üzemben tartja töltésenként akár 30 percig is. A porszívó újra használható további három órán át, amíg az akkumulátor fel nem töltődik. . Az indikátorlámpa segítségével tökéletes láthatod az akkumulátor állapotát, és megtudhatod, mikor áll ismét készen a használatra. Az akkumulátor hatalmas előnye, hogy lehet tölteni még akkor is, ha nincs teljesen lemerülve. Nem rendelkezik úgynevezett memóriahatással, ezért nem fog sérülni akkor sem, ha teljes lemerülés előtt töltöd.

Tökéletes takarító segédeszköz

Nagyszerű funkciók, 2 az 1-ben funkció, vezeték-nélküli használat, ciklonos porszívózás, ez a Concept VP4115 rúdporszívó. A ciklonos porszívózás a centrifugális erő elve alapján működik, amely a porra hat, megforgatja a kipufogó levegővel a tartály belsejében, így a szennyeződés és a por azonnal koncentrálódik a gyűjtőtartályban. A porszívó egy másik előnye a közvetlenül a szívófejen elhelyezett LED-lámpa, amely láthatóvá teszi a rosszul elérhető helyeket, például a bútorok alatt. A LED-es fényforrások és a forgó kefék használatával még a nehezen elérhető vagy rosszul látható helyeket is kiporszívózhatod. A Concept VP4115 rúdporszívó egyszerűen felszív és letöröl minden helyet a lakásban és a házban, és nagyban megkönnyíti számodra a takarítást.

Paraméterek

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Zaj

Zajszint
79 dB Kész!

Szín

Szín
Fehér, Türkiz Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VP4115 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP4115 2v1 PERFECT CLEAN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VP4115 2v1 PERFECT CLEAN.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ