A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Concept VP4135 Rúdporszívó

Termékkatalógus
Concept VP4135 Rúdporszívó
4,0 26 értékelés
Álló porszívó - Porzsák nélküli, Álló, Kézi és 2 az 1-ben, állatszőrhöz, akkus, töltési idő 5 óra, működési idő 40 perc, akkumulátor kapacitása 2000 mAh, minden padlótípushoz, teljesítmény 90 W, zajszint 80 dB, tartály térfogata 1 l, pamut szűrő, résszívófej, tömege 2,4 kg, porszívócső anyaga műanyag, fekete és zöld kivitel
Kód:  CONTV891 Termékszám:  VP4135

Concept VP4135 Rúdporszívó

A Concept VP4135 egy praktikus és alacsony tömegű segítőtárs az egész lakás vagy ház kitakarításához. A 2 az 1-ben funkcióval használhatod rúdporszívóként vagy kézi porszívóként egyaránt, utóbbival könnyedén megszabadulhatsz a szennyeződésektől az autó belsejében. Kiváló minőségű Li-Ion akkumulátorával a Concept VP4135 porszívó egyetlen töltéssel 40 percig üzemképes. A ciklon porszívózást nagy teljesítmény és higiénikus tisztítás jellemzi. A Concept porszívó oldalsó kefékkel és motorizált turbó kefével rendelkezik, így ideális minden típusú szőnyeg megtisztításához. A minőségi LED fények gondoskodnak a nehezen elérhető területek kényelmes tisztításáról.

2 az 1-ben

40 perces üzemidő

Motorizált turbókefe


A Concept VP4135 2 az 1-ben kézi porszívó főbb jellemzői, fekete-zöld

  • Egyetlen töltéssel akár 40 percet is porszívózhatsz
  • A porszívó előnye a nagy teljesítménye
  • Stílusos megjelenés fekete és kék színben
  • LED háttérvilágítás a markolaton
  • A porszívó erős és rendkívül jó minőségű motorral büszkélkedhet
  • Kivehető kézi porszívóval is rendelkezik
  • Ciklon porszívózás nagy szívóerővel
  • A szennyeződés közvetlenül a gyűjtőedénybe kerül
  • Oldalkefék és motorizált turbókefe minden típusú szőnyeg tisztításához
  • Minőségi LED világítás a könnyű tisztításhoz
  • A Concept VP4135 porszívó töltése 4-5 órát vesz igénybe
  • Gomb a tartály könnyű eltávolításához és praktikus összecsukható fogantyú

Concept VP4135 2 az 1-ben rúdporszívó

A Concept VP4135 2 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó nagyszerű segítséget jelent minden háztartásban. Biztosan Téged is lenyűgöz stílusos fekete-zöld formatervezésével. Olyan nagy teljesítményű és kiváló minőségű motort alkalmaz, amelynek valóban magas a szívóereje, ezáltal könnyedén kitakaríthatod vele az egész háztartást. A Concept VP4135 2 az 1-ben porszívó rendelkezik egy kivehető kézi porszívóval, ezeket használhatod a kisebb szennyeződések felporszívózásához.

Concept VP4135 minőségi Li-Ion akkumulátorral egy töltéssel akár 40 perces üzemidővel

A 2000 mAh kapacitású kiváló minőségű Li-Ion akkumulátor egyetlen töltéssel 40 perces üzemidőt nyújt. A Concept VP4135 rúdporszívó nagy előnye a vezeték nélküli működése, pontosan emiatt nem zavarnak majd a bosszantó kábelek használat közben. Továbbá a Li-Ion akkumulátort nagy teljesítmény és hosszú élettartam jellemzi. A Concept VP4135 vezeték nélküli porszívó a ciklonos porszívózás elvét alkalmazza, ennek hála a szennyeződéseket és a port közvetlenül a 600 ml-es portartályba gyűjti. A ciklonos porszívózás folyamatos szívóerőt biztosít. Nagy előnye, hogy nem alkalmaz porzsákot.

Motorizált turbókefe és oldalkefék minden típusú szőnyeg tisztításához

A Concept VP4135 rúdporszívót kényelmesen használhatod a szőnyegekhez is. Forgókefével és motorizált turbo kefével büszkélkedhet, könnyedén birkózik meg minden típusú szőnyeggel. Ha háziállatot tartasz otthon, a Concept VP4135 porszívó megfelelő választás, mivel rövid idő alatt kitakaríthatod vele az egész lakást. A porszívó karbantartása sem körülményes. Szedd szét, tisztítsd meg, majd állítsd újra össze, így teljesen készen áll a következő használatra.

Concept VP4135 porszívó könnyű és gyors karbantartással

A kényelmes használat mellett a Concept VP4135 karbantartása is könnyű, hiszen gyorsan megtisztítható. Amennyiben megtelt a portartály, egyszerűen nyomd meg a készülék tetején található gombot a tartály kiadásához, majd ezután ürítsd ki a szennyeződéseket. A szűrőt egyszerűen elmoshatod folyóvíz alatt, ezután szárítsd meg, majd helyezd vissza a tartállyal együtt.

Concept VP4135 minőségi LED világítással a könnyű tisztításhoz

A Concept VP4135 vezeték nélküli porszívó kiváló minőségű LED világítást alkalmaz, amelynek hála egyetlen porszemet sem tévesztesz szem elől. A 3 LED világítás tökéletesen világítja meg még a sötét területeket és a sarkakat is. A Concept VP4135 porszívóval mindig tökéletesen tiszta és rendezett lehet az otthonod.

Concept VP4135 a kényelmes kézi porszívózáshoz

A Concept VP4135 vezeték nélküli porszívó egyik legnagyobb előnye a kivehető egység, amellyel lehetséges a kézi porszívózás. Segítségével könnyedén takaríthatod fel a kisebb szennyeződéseket az asztalon vagy a kanapé alatt, sőt, magaddal viheted még az autóba is. Ez a sokoldalú segítőtárs résszívófejjel is rendelkezik, amely nagyszerű a nehezen elérhető helyek kiporszívózásához.

A Concept VP4135 nem foglal túl sok helyet

Amint végeztél a használatával, nyugodtan helyezd vissza a Concept VP4135 porszívót a töltőállomásba. Összecsukható fogantyújának hála bárhová elhelyezhető. 4-5 óra után a készülék teljesen töltött állapotban újra készen áll majd a használatra.

Kiegészítők:

1x kis tartozék
Adapter - 180 cm-es kábelhosszal
Töltőállomás


Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!
Tápellátás típusa
Akkus Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltő adapter Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Pamut szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
90 W Kész!

Zaj

Zajszint
80 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
1 l Kész!

Méret & súly

Szélesség
16,5 cm Kész!
Magasság
110 cm Kész!
Mélység
28,5 cm Kész!
Tömeg
2,4 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Zöld Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VP4135 Rúdporszívó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VP4135 40 minut. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tyčový vysávač Concept VP4135.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ