30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept VP8250 SILENCIO

Termékkatalógus
Concept VP8250 SILENCIO
4,6 7 értékelés
Porzsákos porszívó - teljesítmény: 700 W, 65 dB zajszint, 23 kWh/év éves energiafogyasztás, 4 l-es porzsák, hepa filter, fém gégecső, 7 m hosszú kábel, 11 m-es hatósugár, kemény padlófelületek, sima padlófelületek és puha felületek, kárpit szívófej, kefés porszívó fej, parketta szívófej, rotációs turbókefe és résszívó, kék színű
Kód:  CONVS010 Termékszám:  vp8250 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP8250 SILENCIO

Concept VP8250 SILENCIO

Egyszerű működés

Egy hihetetlen halk, 52 dB-es zajszintre csökkentettük a porszívó működését. Hogyan? A tökéletesen zajcsökkentett motor és az új egyedi feldolgozási vákuumnak köszönhetően. A zajmentes tulajdonsága nincs negatív hatással a porszívó teljesítményére és a szívás erejére sem.

Tökéletes teljesítmény

Kihoztuk a készülékből a 700W-os maximális teljesítményt. Az Ön számára ez gyorsabb, könnyebb és hatékonyabb tisztítást jelent. Ezzel a teljesítménnyel, ha a porszívó csövéhez teszi a kezét, annyira erősen szívja, hogy a kezével akár fel is emelheti azt.

ECO szívófej

Az innovatív ECO padlószívófej növeli a szívás hatékonyságát. Porszívózza át a padlós és szőnyeges felületeket egyszerűen és könnyedén. Állítson a fejen, engedje ki a sörtéket és máris készen áll a keményebb padló porszívózására. A készülék minden négyzetcentimétere univerzális.

Speciális turbókefe

Szuper megoldás a hosszú szálú szőnyegekre. A szőnyegek porszívózásakor használja a kefés fejet, ami porszívózás közben alaposan átfésüli a szőnyeget, és kiszűri legfinomabb, legapróbb haj- vagy szőrszálakat is. A második, kisebb turbófej alkalmas a haj eltávolítására a párna, kanapé vagy szék terüleiről. Nem számít, hogy rövid szőrű kis kedvencéről vagy egy behemót bernáthegyiről van szó. Ez a porszívó mindennel megbirkózik.  A kefe könnyen szétszerelhető és tisztítható, ha a haj eltömítené.

Concept VP8250 SILENCIO
Concept VP8250 SILENCIO

Parketta szívófej

Ideális választás a PVC padló, parketta, a laminált padló és a linóleum tisztítására. Ezt a fejet kifejezetten kemény padlóhoz tervezték, hogy a legnagyobb területet fedje be miközben megakadályozza annak összekarcolását.

Extra hosszú fúvóka a gépjárműhöz

Megközelíthetetlen helyekhez, ülésekhez, az autóban található résekhez. Próbáljon hozzáférni a 60 cm hosszú flexibilis fúvókával a teljesen megközelíthetetlen helyekhez, biztosan a legkisebb helyre is befér majd vele.

Kárpitfej és résszívó

 A porszívó fém csövének tartójára helyezheti az egyéb kiegészítőket, hogy mindenhova magával vihesse azokat porszívózás közben. Célszerű, ha kicseréli a fúvókát, hogy ki tudja takarítani például a radiátort, vagy eltávolíthatja a port a könyvtárból. 

Allergiásoknak is

Az extra nagy, 4 literes térfogatú zsák modern SMS-anyagból készült, amely antibakteriális. Ez megkíméli a készülék motorját is. A Silencio modell HEPA 13.-as szűrője elnyeli az atkák, pollenek és baktériumok akár 99,9%-át, ami porszívózás közben visszajutna a szobába. A szűrő mosható, és miután megfelelően megszáradt, újra felhasználható.

Concept VP8250 SILENCIO

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
7 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!
Felület típusa
Kemény padló, Puha felületek, Kárpit Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
7 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kemény padló, Puha felületek, Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
65 dB Kész!

Méret & súly

Tömeg
5,8 kg Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VP8250 SILENCIO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP8250 SILENCIO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VP8250 SILENCIO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP8250 SILENCIO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP8250 SILENCIO.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ