AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Concept VR3000 Virtuális fal - szalag

Termékkatalógus
Concept VR3000 Virtuális fal - szalag
3,7 3 értékelés
Porszívó tartozék - mágneses szalag, amely virtuális falként használható, azon területekhez, amelyeket nem szeretnél kitakarítani, segítségével elválasztható az adott helyiség, vagy egy nagyobb helyiségben kijelölhető egy bizonyos rész, hossza: 2 m
9 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONPR989 Termékszám:  42392112
Concept VR3000 Virtuális fal - szalag 9 790 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Concept VR3000 Virtuális fal - szalag

A virtuális fal használatával a Concept VR3000 csak akkor tisztítja meg, ahol megadja . Ezt a helyet nagyra becsüljük összekapcsolt szobák vagy háziállatok esetén. Egyszerűen helyezze ügyesen a mágnesszalagot a földre, és a készülék elegánsan elkerüli a vízcsészéket, valamint a háziállat ételét és más területeket. Vághatja vagy kivághatja a Concept VR3000 virtuális csíkját bármilyen hosszúságban, és ideiglenesen vagy véglegesen felhasználhatja.

A virtuális fal fő jellemzői - a VR3000 öv koncepciója

  • A virtuális falot a Concept VR3000 robotszívóhoz tervezték
  • Meghatározza azokat a területeket, amelyeket vákuumszivattyúzás közben el kell kerülni
  • Könnyen használható
  • Vágható vagy bármilyen hosszúságú lehet
  • Ideiglenesen vagy véglegesen használhatja a Concept VR3000 övet

Hossz:
2 m

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kérdéseim: * Bármilyen tipusú robotporszívóhoz használható ? * Ha feldarabolom olyan méretűre, mint pld.ajtó szélessége,és oda teszem, nem megy ki az ajtón a porszívó ?

Kérdések és válaszok: Concept VR3000 Virtuális fal - szalag
Kiegészítők: Concept VR3000 Virtuális fal - szalag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VR3000, virtuální zeď - pás. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VR3000, virtuálna stena – pás. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VR3000, virtuelle Wand - Band.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ