AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

CONCEPT VR3105 PERFECT CLEAN Laser

Termékkatalógus
CONCEPT VR3105 PERFECT CLEAN Laser
4,0 72 értékelés
Robotporszívó - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, szennyeződés felismerés, késleltetett tisztítás funkció, időzíthető takarítás, csehül beszélő és szlovákul beszélő, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,6 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, 2 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 130 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 60 dB, mérete 10 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Kód:  CONRV371 Termékszám:  VR3105

CONCEPT VR3105 PERFECT CLEAN Laser

Robot segítőtárs az otthonodban

Robot segítőtársat keresel, amely az egész háztartást felporszívózza helyetted? Akkor ne hagyd ki a Concept VR3105 robotporszívót! Minden háztartásban használható és bármilyen padlófelületet képes kezelni, még osztott helyiségekben is. A nagy teljesítményű BLDC motor és a minőségi akkumulátor gondoskodik az akár 130 perces tisztításról egyetlen töltéssel. A Concept VR3105 robotot okos alkalmazáson keresztül vagy a mellékelt távirányító segítségével vezérelheted. A porszívó különböző üzemmódokkal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak otthonod tökéletes kitakarításához.

Magyar nyelvű applikáció

A Concept VR3105 magas szívóteljesítménnyel bír

Aroma tabletta rekesz

A Concept VR3105 Perfect Clean robotporszívó legfontosabb jellemzői

  • A LaserTec 2.0 lézertechnológia precíz navigációt biztosít
  • A Concept VR3105 porszívó minden padlófelületre alkalmas
  • Miután mindent megtisztított, a Concept VR3105 automatikusan visszatér a töltőállomásra
  • A Concept VR3105 fejlett TripleAirClean szűrőrendszerrel rendelkezik
  • A porszívó nagy teljesítményű BLDC motorral bír, és a minőségi akkumulátornak köszönhetően egy töltéssel akár 130 percig is bírja
  • Intelligens alkalmazás a robotporszívó vezérléséhez
  • A csomagban egy távirányító is található
  • A ROOMPLAN lehetővé teszi a takarítás megtervezését az utolsó részletig
  • A Concept VR3105 tisztítási zónákat kínál
  • Helyi üzemmód a kisebb területek megtisztításához
  • Aktiváld a csendes üzemmódot, ha nem szeretnéd, hogy a készülék zavarjon 
  • A Concept VR3105 porszívó speciális rekesszel rendelkezik az aroma tabletta behelyezéséhez

A Concept VR3105 teljes mértékben kihasználja a LaserTec 2.0 technológi előnyeit

A Concept robotporszívó a LaserTec 2.0 lézeres navigációnak köszönhetően kitűnően tájékozódik a térben. Részletesen feltérképezi az otthonodat, majd a precíz takarítás érdekében pontos térképet készít róla. A Concept VR3105 Perfect Clean robotporszívó ezután tökéletesen tájékozódik a térben, gyorsan mozog az otthonodban és nem megy át többször a már megtisztított helyeken. Az erőteljes motor és a megfelelő nagyságú kerekek lehetővé teszik, hogy leküzdje a küszöböket és az egyéb akadályokat, akár 1,8 cm-es magasságig. Ha befejezte a takarítást, a Concept VR3105 automatikusan visszatér a töltőállomásra. A robotporszívó a többszintes háztartásokat is képes kezelni, ám ehhez minden egyes emeletet külön-külön kell feltérképeztetni, majd kiválasztani a szükséges emeletet az alkalmazás takarítási történetében.

A robotporszívó elegendő erővel bír

A Concept VR3105 porszívó szívében egy digitális, kefe nélküli DC BLDC motor dübörög. Előnye a magas teljesítményben, a csendesebb működésben, a megbízhatóságban, az energiahatékonyságban és a hosszabb élettartamban rejlik. A motornak köszönhetően a Concept VR3105 robotporszívó akár a 3300 Pa-t is elérheti. A választott tisztítási üzemmódtól függően a készülék teljesítményszintje szintén változtatható. A Concept VR3105 összesen 3 üzemmóddal rendelkezik.

A Concept VR3105 Perfect Clean minden felületet képes kezelni

A Concept robotporszívót úgy tervezték, hogy minden felületet képes legyen probléma nélkül kezelni. A Concept VR3105 egy főkefével és két oldalkefével lett felszerelve, amelynek köszönhetően megbízhatóan használhatod a bútorokon és a szobák sarkaiban is. A fő, CARPET spirálkefe sörték és gumilamellák kombinációjából áll.

Precíz eredmény a szőnyegen a CARPET turbóval

A Concept VR3105 robotporszívó CARPET turbó funkciója akkor aktiválódik, amikor a készülék szőnyeget ér. Ekkor a porszívó szívóereje automatikusan a maximálisra nő. Biztos lehet benne, hogy a Concept VR3105 precízen tisztítja meg a szőnyeget. Amint visszatér a keménypadlóra, a szívóerő ismét az eredeti szintre áll vissza.

Aroma tabletta rekesz

A Concept VR3105 robotporszívó belsejében egy speciális rekesz található az aroma tabletta számára. A tabletta porszívózás közben olyan aromát bocsát ki, amely megszünteti a kellemetlen szagokat és illatossá teszi a szobákat. Az aroma tabletták külön szerezhetők be, és ajánlott szilárd állagú illatanyagot választani.

Tökéletes tájékozódás a TOF szenzornak köszönhetően

A Concept porszívó egy speciális szenzorral is el lett látva, amely a tökéletes tájékozódást szolgálja, amikor a készülék a falak mentén takarít. Ezzel nem csak minőségi tisztítás érhető el, de védi is a Concept VR3105-öt és a bútoraidat a sérülésektől. A porszívó minden akadálytól tart egy kis távolságot. A TOF szenzor képes felismerni az üveget és a fekete falakat. A leesésérzékelő jelenléte magától értetődik.

A Concept VR3105-öt az allergiások is értékelni fogják

A porszívó belsejében egy hatékony TripleAirClean szűrőrendszer is helyet foglal. Három fokozatú szűrésből áll HEPA 13 szűrővel, amelynek köszönhetően a Concept VR3105 eltávolítja a levegőben található részecskék, baktériumok és vírusok akár 99,9%-át.

CONCEPT VR3105 PERFECT CLEAN Laser robotporszívó

A Concept porszívó szóba áll veled

A Concept VR3105 robotporszívó nagyszerű segítőtárs lesz az otthonodban, hiszen 5 nyelven beszél: cseh, szlovák, angol, lengyel és magyar.

CONCEPT VR3105 PERFECT CLEAN Laser robotporszívó

A Concept VR3105 minőségi akkumulátorral bír

A 2600 mAh-s Li-Ion akkumulátor 130 perces porszívózáshoz elegendő teljesítményt biztosít a Concept VR3105 számára. Amint az akkumulátor kapacitása 15% alá esik, a Concept porszívó visszatér a töltőállomásra.

CONCEPT VR3105 PERFECT CLEAN Laser robotporszívó

Csendes üzemmód

Nem szeretnéd, hogy a porszívó vagy az alkalmazás megzavarjon, például filmezés vagy vendéglátás közben? Akkor aktiváld a csendes üzemmódot az összes hangértesítés kikapcsolásához. Az aktív csendes üzemmód közben a Concept VR3105 nem végzi el a beütemezett takarítást.

CONCEPT VR3105 PERFECT CLEAN Laser robotporszívó

A Concept VR3105 porszívó egyszerűen vezérelhető

A robotporszívó könnyen vezérelhető a Concept Robot alkalmazáson keresztül, amely ingyenesen elérhető iOS-re és Androidra is. Ennek köszönhetően bárhol beütemezheted a takarítást. Valós időben láthatod, hogy a Concept VR3105 robotporszívó mennyit takarított, hol található vagy milyen állapotban van az akkumulátora. A készülék távirányító segítségével is irányítható.

CONCEPT VR3105 PERFECT CLEAN Laser robotporszívó

Tervezd meg a takarítást az utolsó részletig

Az alkalmazásban könnyedén, a legapróbb részletig megtervezheted otthonod kitakarítását. A különböző szobákhoz vagy zónákhoz nem csak a pontos takarítási ütemet választhatod ki, de az üzemmódot vagy a szívóerő fokozatát is. A Concept VR3105 robotporszívó pedig gondoskodik a többiről. Amint befejezte a takarítást, a készülék visszatér a töltőállomásra.

CONCEPT VR3105 PERFECT CLEAN Laser robotporszívó

A takarítás automatikus folytatása

A Concept VR3105 robotporszívó egyik funkciója a Total Surface takarításban az automatikus folytatás. Ez még a nagyobb területek kezelését is megkönnyíti. Amint az akkumulátor kezd lemerülni, a Concept VR3105 megkeresi a töltőállomást, ahol a teljes feltöltést követően ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta.

CONCEPT VR3105 PERFECT CLEAN Laser robotporszívó

A Concept VR3105 komplett automatikus takarítást tesz lehetővé

Használd az automatikus üzemmódot az egész háztartás kitakarításához. A Concept VR3105 robotporszívó letapogatja a lakást és térképet készít róla, amelyet kisebb zónákra oszt. Amint befejezte a takarítást, a készülék automatikusan visszatér a töltőállomásra.

CONCEPT VR3105 PERFECT CLEAN Laser robotporszívó

Zónás takarítás

A zóna üzemmód beállításával kiválaszthatod csak azokat a helyeket vagy zónákat, amelyeket szeretnél kitakarítani. Az alkalmazásban legfeljebb 15 zóna adható meg és nevezhető el. Ha szeretnéd növelni a Concept VR3105 teljesítményét a porszívózás során, aktiváld a DOUBLE vagy TURBO funkcióval.

CONCEPT VR3105 PERFECT CLEAN Laser robotporszívó

Helyi takarítás

Ha egy kisebb területet kell felporszívóznod, használd a helyi üzemmódot. Ezt közvetlenül a Concept VR3105 porszívó testén is aktiválhatod. Ebben az üzemmódban a porszívó egy 2 × 2 m-es területen közepes szívóteljesítményen dupla tisztítást végez, miközben a központ a kiindulási helyzetben van. A még jobb eredmények érdekében aktiválhatod a TURBO üzemmódot, és kijelölhetsz egy pontot a térképen az alkalmazásban. A Concept VR3105 megérkezik a kiválasztott helyszínre, és egy 1,5 × 1,5 m-es területen kétszeres tisztítást végez.


Paraméterek

Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,8 cm Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,8 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Szennyeződés felismerés, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás, Csehül beszélő, Szlovákul beszélő Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Sima padlók Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Padlóra/szőnyegre Kész!
További kiegészítők
Szűrő Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Habszűrő, HEPA H13 szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
60 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,6 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
35 cm Kész!
Magasság
10 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Tömeg
3 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT VR3105 PERFECT CLEAN Laser Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VR3105 PERFECT CLEAN Laser. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT VR3105 PERFECT CLEAN Laser.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ