Shop roku 30 dnů na vrácení

Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash

Termékkatalógus
Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash
4,3 26 értékelés
Robotporszívó - szívóerő 3 300 Pa, felmosómoppal, allergiásoknak, szőnyegtisztításhoz, száraz és nedves tisztítás, valamennyi padlótípushoz, akkumulátor típusa: Li-ion, 250 perc üzemidő, 4 órás töltési idő, zajszint: 60 dB(A), 0,6 literes tartály, automata töltési mód, választható célhelyiségek, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, hajfelcsavarodásmentes keferendszer, ütközésérzékelő, takarítás több helyiségben egy programmal és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vezérlésmód: okostelefon alkalmazással, 2 oldalkefe, 1,8 cm-es szintkülönbség leküzdésére képes, navigáció módja: lézeres, BLDC motor, kefék és programok illetve felmosás segítségével végzett takarítás, tisztítókefe, távirányítású vezérlés, HEPA szűrő, cserélhető padló vagy szőnyegkefe, talajfelmosó modul törlőszövettel, textilmop, töltőállomás, hab- és HEPA H13 szűrő, mobil alkalmazás, termék színe: fehér.
162 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  CONRV291 Termékszám:  VR3205
Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash 162 390 Ft Használt raktáron
Vásárlás

Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash

piac
Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

Minőségi robotporszívót keresel, amely gond nélkül felporszívózza és feltörli az egész lakást? Ha igen, vedd számításba a Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN készüléket. A Concept robotporszívó minden padlóburkolathoz alkalmas, és akár több részből álló helyiségeket is képes kezelni. A kiváló teljesítményű BLDC motor és a minőségi LG BYD akkumulátor gondoskodnak arról, hogy a porszívó 250 percig is működhessen. A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN készüléket intelligens alkalmazáson keresztül vezérelheted. A porszívó több üzemmódot is kínál, amelyek segítenek tökéletesen kitakarítani az egész lakóteret. A porszívó többek között Y-WASH és UVC sterilizáló móddal rendelkezik hatékony feltörléssel, a tiszta és friss, vírus- és baktériummentes otthon érdekében. A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN minden háztartásban kiváló szolgálatot tesz. 

EXTRA teljesítmény

Porszívózás és felmosás

UVC sterilizáló mód


A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN robotporszívó legfontosabb jellemzői

  • A LaserTec 2.0 lézeres technológia biztosítja a pontos navigációt a térben
  • A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN robotporszívó az összes padlón alkalmazható
  • Maximális szívóerő 3300 Pa-ig
  • Ha mindent kitakarított, a porszívó automatikusan visszatér a töltőállomásra 
  • Egyedülálló UVC sterilizáló mód LED technológiával
  • Felporszívóz és feltöröl egyszerre
  • Hatékony Y-WASH felmosás
  • A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN hatékony BLDC motorral működik
  • Akár 250 perc takarítás a kiváló minőségű LG BYD akkumulátornak köszönhetően
  • Intelligens alkalmazás
  • Tartozéka egy távirányító kijelzővel
  • Részletes ROOMPLAN tervező
  • Total Surface funkció
  • Teljesen automatikus takarítás
  • Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN takarítási zónákkal
  • Helyi üzemmód kisebb területek tisztításához
  • Néma üzemmód

LaserTec 2.0 lézeres technológia

A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN robotporszívó az új LaserTec 2.0 technológiával büszkélkedhet, amelynek köszönhetően aprólékosan felméri a teljes lakóteret, és pontos alaprajzot készít, amely alapján véghez viszi a takarítást. Minden helyiség tökéletesen rendezett lesz, és az sem történhet meg, hogy a porszívó többször visszatér a már kitakarított helyekre. A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN porszóvót bármilyen típusú padlón használhatod. Az 1,8 cm magas akadályok nem jelentenek problémát a porszívó számára. Amikor mindennel végzett, a Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN robotporszívó visszatér a töltőállomásra. 

Megszabadít a vírusoktól és a baktériumoktól

Mostantól nincs több olyan baktérium és vírus, amely otthon zavarna. A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN megszabadít mindentől. Csak töltsd be a megfelelő fertőtlenítőszert a víztartályba, és a robot elkezdheti a feltörlést. Ennek köszönhetően tiszta és alaposan fertőtlenített padlód lesz. 

A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN felporszívóz és feltöröl egyetlen lépésben

A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN két tartállyal rendelkezik a száraz és nedves tisztításhoz. A 600 ml-es tartályt a klasszikus takarításhoz használhatod. Abban az esetben, ha egyszerre akarsz porszívózni és feltörölni, csak használd a felmosó egységet az elektromos vízadagolással. Így rengeteg időd lesz arra, amit igazán szeretsz. A praktikus, feltörléshez használt tartozék mikroszálas kendővel rendelkezik, amely magába zárja a szennyeződéseket és takarítás közben a Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN fényesíti is a padlót. A kendő könnyedén eltávolítható, majd a mosógépben kimosható. 



A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN a hatékony Y-WASH törléssel mos fel

A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN robotporszívó a hatékony Y-WASH felmosással mos fel, azaz a készülék „Y“ formában mozog. Az eredmény gyönyörűen tiszta padló lesz, foltok, szennyeződések és csíkos részek nélkül. 

Egyedi UVC sterilizálás LED technologiával

Otthonod tökéletesen tisztává varázsolásáról az UVC sterilizáló mód gondoskodik, LED technologiával karöltve. Mobil alkalmazással vagy a portartályon is vezérelheted. A sterilizálási folyamat során a porszívó automatikusan kikapcsolja a szívást, amely felezi a mozgás sebességét, és egyidejűleg csökkenti a fő kefe és az oldalkefék sebességét. Előnye, hogy az UVC fényt aktiválhatod a normál takarítás során. A padló tökéletesen tiszta és fertőtlenített lesz baktériumok és vírusok nélkül. 

A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN hatékony BLDC motorral rendelkezik

A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN hatékony és minőségi, digitális, kefe nélküli BLDC motorral büszkélkedhet. A hagyományos motorral szemben energiát takarít meg és nem hangos. A 3300 Pa szívóerő biztosítja a teljes lakás tökéletes kitakarítását. 3 teljesítményszint automatikusan változik az aktuális tisztítási módtól függően. Szükség esetén a szívóerőt te magad is beállíthatod a szennyezettség mértékének megfelelően.

Akár 250 perc takarítás is lehetséges a VR3205 3v1 PERFECT CLEAN porszívóval 

A nagy kapacitású 5200mAh LG BYD akkumulátor akár 250 perc működést is biztosít. Ez idő alatt a készülék képes lesz kitakarítani az egész házat. A minőségi akkumulátor kiemelkedik társai közül a hosszú élettartamával, nagy teljesítményével, stabil ciklusával és egyben biztonságával. A LG BYD akkumulátort az autóiparban is használják, amely szintén garancia a remek teljesítményre. Amennyiben az akkumulátor töltöttségi szintje 15 %-ra esik vissza, a Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN készülék visszatér a dokkolóra

Nagyszerű testreszabás otthonod igényeihez igazodva

A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN robotporszívó két fő kefével és két oldalsó kefével rendelkezik. A fő kefék a porszívózandó felület függvényében cserélhetők.  Az oldalt elhelyezett keféknek köszönhetően a Concept VR3100 robotporszívó nagyobb felületet fed le porszívózás közben. Tökéletesen megtisztítja még a nehezen elérhető helyeket is, például a szobák sarkait, a bútorok melletti részeket vagy a falak mentén lévő tereket. 

Spirálkefe minden típusú padlóhoz, beleértve a szőnyegeket is

A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN tartozékai között találsz egy spirál kefét is, amelyet gumi lamellákkal egészítettek ki. Bármilyen padlófelületen használhatod, még szőnyegen is.

HardFloor kefe a kemény padlókhoz

A HardFloor kefének puha felülete van speciális szálakkal, a takarítás során remekül gondozza a kemény padlót. Ennek köszönhetően akár háromszor annyi koszt - még a legapróbbakat is - képes felszedni a kisebb lamellákkal. Nem szükséges aggódnod a padlód miatt, ez a kefe hatékony és kíméletes.

Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN Carpet Turbo funkcióval

Van otthon szőnyeg? Akkor nagyszerű híreink vannak a számodra. A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN robotporszívó Carpet Turbo funkciót is kínál, amelyet a Carpet kefével használhatsz. Abban a pillanatban, amikor a Concept porszívó eléri a szőnyeget, automatikus maximális szívóerőre vált és tökéletesen kiporszívózza a szőnyeget. Amikor elhagyja a szőnyeget, a Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN készülék visszavált a korábbi beállításra. 

TOF érzékelő a térben való tökéletes tájékozódás érdekében

A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN robotporszívó speciális érzékelővel rendelkezik, amely tökéletes tájékozódást biztosít. Az érzékelő ugyanakkor megvédi a bútorokat is a sérülésektől, így nem kell aggódnod semmiért. A porszívó mindentől tart egy kis távolságot, így nem ütközik semminek. 

Intelligens alkalmazás Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN

Annak érdekében, hogy a Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN készüléket tökéletesen vezérelhesd, ingyenes Concept Robot alkalmazás áll a rendelkezésedre, amely Android és iOS készülékeken is elérhető. A Concept applikációja segítségével bármikor és bárhonnan megtervezheted a takarítást. Tudni fogod, hogy a Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN merre jár és hogy feltakarított-e már. Ha azonban nem rajongsz az okos alkalmazásokért, használd a mellékelt távirányítót.

Részletes ROOMPLAN tervező

A praktikus ROOMPLAN funkcióval a takarítás minden részletét megtervezheted. Az alkalmazásban megadhatod a takarítás idejét és azt is beállíthatod, hogy mely zónákat érintse a készülék, milyen programban működjön és mekkora legyen a szívóteljesítmény. Ezt követően a Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN porszívó minden másról gondoskodik majd. A megadott időben elkezd takarítani, és ha végez, visszatér a dokkoló állomásra.

Total Surface funkció

Amennyiben a Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN robotporszívó lemerül takarítás közben, a Total Surface funkciónak köszönhetően visszatér a helyére. Miután teljesen feltöltődött, pontosan ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. Otthonod így mindig tökéletesen rendezett lesz.

Automatikus takarítás

A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN robotporszívó teljesen automata programmal is rendelkezik, amely feltérképezi és kisebb zónákra osztja fel a feltakarítandó felületet. Az egyes zónákat, egyiket a másik után alaposan felporszívózza, a falak és bútorok mentén is. Majd miután végzett, a Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN visszatér a töltőállomásra. 

A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN zónák szerinti takarítást kínál 

A Concept VR3100 zónás takarítást kínál, így pontosan ott porszívózza fel a lakást, ahol arra szükség van. Nem kell arra várnod, hogy kitakarítsa az egész lakást. A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN porszívónál 15 zónát adhatsz meg, beleértve a tiltott zónákat is. A kiválasztott zónában a takarítást ugyanúgy viszi véghez, mint az automatikus takarítás során. Ezt különösen értékelni fogod, ha nem szeretnéd, hogy a felmosó üzemmódban rámenjen a szőnyegekre, vagy más olyan területre, ahol nem akarsz felmosni. A praktikus DOUBLE üzemmód használatával a Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN visszatér a kezdő útvonalra, és újra felporszívóz, de használd a TURBO-t is, amikor a szívóteljesítmény a maximálisra vált. 

Helyi takarítási mód kisebb területekhez

Használhatod többek között a helyi módot is, amely főleg kisebb területek takarítására szolgál. Ezt az üzemmódot magán a Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN készüléken indíthatod el. A közepes szívóerővel rendelkező robotporszívó dupla tisztítást végez 2 × 2 m területen úgy, hogy a középpontból indul ki. Az alaposabb takarítás érdekében megadhatsz egy pontot a térképen, és az alkalmazás segítségével aktiválhatod a TURBO üzemmódot. A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN arra a pontra megy, amely középpontként meg van határozva. 1,5x1,5 m-es területen maximális szívóerővel végzi el a takarítást. 

A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN csendes üzemmódot is kínál

A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN csendes üzemóddal is rendelkezik, amelyet beállíthatsz te magad, ha nem szeretnéd, hogy zavarjon a hangja, pl. kedvenc filmed vagy sorozatod közben. Minden hangértesítés ki lesz kapcsolva, így a készülék semmilyen módon nem fog zavarni. A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN csendes üzemmód aktiválása alatt nem végzi el az ütemezett takarítást sem.

A Concept VR3205 3v1 PERFECT CLEAN az allergiások számára is kiváló választás

A VR3205 3v1 PERFECT CLEAN robotporszívó ideális allergiások számára is. A TripleAirClean rendszerrel kiválóan szűri a levegőt. A háromlépcsős HEPA 13 szűrővel a részecskék akár 99,9% -át is képes eltávolítani a levegőből, beleértve a baktériumokat és a vírusokat is. 

A Concept robotporszívóhoz járó tartozékok:

  • Töltőállomás - a kábel hossza 150 cm
  • CARPET fő kefe
  • HARDFLOOR főkefe
  • Mop modul
  • 2x felmosó kendő
  • 3x HEPA szűrő 13 + habszivacs szűrő
  • Távirányító
  • Tisztító kefe



Paraméterek

Összehasonlít
Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,8 cm Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,8 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás, Csehül beszélő, Szlovákul beszélő Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Tulajdonságok
Távirányító, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Sima padlók Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Padlóra/szőnyegre Kész!
További kiegészítők
Felmosó textil, Szűrő Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Habszűrő, HEPA H13 szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
60 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,6 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
35 cm Kész!
Magasság
10 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Tömeg
3 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ