Akvizice ApF HU Shop roku

Concept ZV1000 Perfect Air

Termékkatalógus
Concept ZV1000 Perfect Air
4,5 142 értékelés
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 15 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 12 W teljesítményfelvétel, 80 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,7 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: állítható párakibocsátás és háttérvilágítás, méretei: 12 × 23 × 12 cm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
16 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONPA395 Termékszám:  ZV1000
Concept ZV1000 Perfect Air 16 990 Ft Utolsó termék a raktáron
Vásárlás

Concept ZV1000 Perfect Air



Hordozható

Ultrahangos

Világít


Mindig tökéletes klíma

Az alacsony páratartalom általában hátrányos a kényelmet tekintve. Ezért jöhet jól a Concept ZV1000 Perfect Air párásító készüléke. Egész évben javítja a páratartalmat. Nyáron például segít az allergia elleni küzdelemben, míg télen a betegségek legyőzésében. Az ideális páratartalom 45-65% között van.

Az ultrahang elvén működik

Az ultrahangos párásító hideg párát termel. A készülék nagy előnye az alacsony energiafogyasztása, ami az ultrahangos párásítók jellemzője. Már egy 12 W teljesítmény mellett is igazán hatékony!

Concept ZV1000 - elsősegély megfázás esetére

Amennyiben nehézkes a légzésed otthonodban, vagy a háztartás egyik tagja asztmás vagy allergiás személy, akkor biztosan értékelni fogod a párásítót. A Concept ZV1000 Perfect Air vonzó kialakításával illik a szobába, a fűtési szezonban pedig különösen hasznos, hiszen ilyenkor az otthoni levegő általában szárazabb. Maximum 15 m2 alapterületű helyiségekhez alkalmas. A víztartály térfogata 700 ml, a készülék 10 órás üzemidővel büszkélkedhet. Emellett két párásítás intenzitásból választhatsz: 40 ml/óra és 80 ml/óra teljesítményszintek közül.

Éjszakai világítás

A Concept ZV1000 stílusos párásító másik vitathatatlan előnye az éjszakai világítás. A fénye nem annyira éles, mint a hagyományos világításé, ezért elsősorban olyan gyermekeknek kedvezhet, akik nem szeretnek a sötétben aludni.


Perfect Air termékek

A Concept termékcsalád számos készüléket kínál a friss és tiszta levegő biztosítása érdekében, így kiélvezheted a jólét pillanatait.




Paraméterek

  • 15 m2-es helyiségekhez alkalmas
  • Teljesítmény: 12 W
  • Víztartály térfogata: 0,7 l
  • Párásítási teljesítmény: 80 ml/óra, 40 ml/óra
  • Zajszint: 30 dB
  • Üzemidő: 7-10 óra
  • 2 párásítás beállítási opció
  • Szín: fehér + átlátszó fehér
  • Kábelhosszúság: 150 cm
  • Világítás

Paraméterek

Összehasonlít
Ajánlott szobaméret
15 m2 Kész!
Teljesítményfelvétel
12 W Kész!
Párásítási teljesítmény
80 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
0,7 l Kész!
Zajszint
30 dB Kész!

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret
15 m2 Kész!
Teljesítményfelvétel
12 W Kész!
Párásítási teljesítmény
80 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
0,7 l Kész!
Zajszint
30 dB Kész!

Funkciók

Funkció
Állítható párakibocsátás, Háttérvilágítás Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Méret

Mélység
12 cm Kész!
Szélesség
12 cm Kész!
Magasság
23 cm Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm, érdeklődni szeretnék hogy az éjszakai világítást ki lehet e kapcsolni. Köszönöm!

Üdvözletem, lehetséges tisztítani a terméket? Vagy egy Hyundai párásítóm, amit nem lehet (a víztartály lezárt és hiába önt bele az ember vízkőoldót, törlés nélkül semmit sem ér) ), vízkövesedik, stb, így keresek alternetívát, de olyan gépet, amit szét lehet szedni a maximális tisztítás érdekében. Köszönöm

Tisztelt Alza, a hidegpárásító készülékekbe szükséges vizlágyító patron használata vagy megfelelő víz használta. A kérdésem az lenne hogy ehez a készülékhez elérhető vizlágyító patron? Köszönöm

Par csepp illo olajat lehet bele rakni ?

Kérdések és válaszok: Concept ZV1000 Perfect Air
Kiegészítők: Concept ZV1000 Perfect Air Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ZV1000 Perfect Air. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept ZV1000 Perfect Air.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ