A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

CONNECT IT BATTLE RNBW

Termékkatalógus
CONNECT IT BATTLE RNBW
4,5 52 értékelés
Gamer fejhallgató - zárt, 40 mm-es hangszórók, integrált audio chip, frekvencia tartomány 20 Hz - 20 kHz, érzékenység 94 ± 3dB, impedancia 16 Ohm, 200 cm kábel, aranyozott USB csatlakozó
Kód:  JD730m8c Termékszám:  CI-1130 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CONNECT IT BATTLE RNBW

Gyártói figyelmeztetés: Csak azok a gamerek olvassák, akik DOMINÁLNI akarják a játékot! 

Nem érzed. Több óra viselés után sem.

A gamer fejhallgatóknak szigorú követelményeknek kell megfelelniük, ami a CI-1130 modellnek tökéletesen sikerült. A hangzás frekvenciatartománya 20 Hz és 20 KHz közötti, amely olyan tiszta, hogy mellette a kristály csak egy koszos kavics. A 40 mm-es hangszórók, valamint a kényelmes, puha és könnyen beállítható fejpánt maximális komfortérzetet nyújt többórás játszás vagy zenehallgatás után is. Természetesen mikrofonnal is fel van szerelve, hisz, hogy másként beszélne csapattársaival és nyernék meg az összes küldetést?!

le
CONNECT IT BATTLE RNBW sluchátka s mikrofonem

Anya, ne zavarj!

Nagy előnye, hogy csillapítja a környezeti zajt, ezzel biztosítva nagyobb nyugalmat a játékokhoz és koncentrációt a zenehallgatáshoz. Csak alkalmanként fog előfordulni, hogy nem hallod majd meg, hogy anyu vacsorázni hív!

Vonzó csomagolás

A fejhallgató a vadonatúj BATTLE RNBW sorozat családjába tartozik, amelyet mindig precíz és főleg eredeti csomagolásban kapsz kézhez.

le
CONNECT IT BATTLE RNBW balení sluchátek

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
PC Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PC Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONNECT IT BATTLE RNBW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT BATTLE RNBW Headphones. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONNECT IT BATTLE RNBW Headphones. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT BATTLE RNBW Kopfhörer.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ