Shop roku Akvizice ApF HU

CONNECT IT DOODLE + egér

Termékkatalógus
CONNECT IT DOODLE + egér
Szett - Gaming, optikai, többszínű háttérvilágítás, 6 gomb, 800/1200/1600/2000dpi, Huano kapcsoló, puha tapintású felület, fonott kábel hossza: 180cm, aranyozott USB csatlakozó, egéralátét: 320x265x2mm
Kód:  JD760f5BUN Gyártó honlapja:

CONNECT IT DOODLE + egér


Az első doodle egér a világon

Mint egy friss szellő, a CONNECT IT DOODLE firka-mintás egér felfrissíti a gaming perifériák piacát egy olyan tulajdonsággal, mely az összes többi egérnek nem adatott meg: eredetiség. A feltűnő design kis, vicces firkákból áll melyek bárkit felvidítanak aki szeretne kitűnni a tömegből és megmutatni, hogy a játék elsősorban szórakozásra van. Néhány egér játékra lett kitalálva, de nem mindegyik ilyen "játékos". Adjon egy esélyt az újdonságoknak, hogy egy pillanatra elfeledkezhessen a világ komolyságáról. Meglátja, imádja fogja.

Főbb jellemzők beállítása CONNECT Doodle

  • Egér játékra vagy irodai használatra
  • Egérpad minőségi anyagból
  • Többszínű LED háttérvilágítás
  • Stílusos firkás design
  • Ergonomikus forma
  • 6 gomb, beleértve a görgőt is

Egérpad

A kiváló minőségű és stílusú CONNECT IT DOODLE egérpaddal az egered pozitív tulajdonságait hangsúlyozhatod ki. A modern anyag, amiből az egérpad készült lehetővé teszi hogy az egér könnyen mozgatható a felületen. Figyelemre méltó a jó kapcsolat az egér vezérlése és az egérpad felszíne között.

Színekben pompázik még játék közben is

A világ első Doodle egere készítésekor, a legnagyobb hangsúlyt a megjelenésre fektették. A színes háttérvilágítás és a feltűnő firkák kombinációja igazi látványelem lett. Hála az élénk színeknek, az egér szinte életre kell és akár órákig el lehet vele szórakozni. Olyan mint egy mágikus, nyugtató varázsige, hisz ahelyett, hogy a falhoz vágná egy intenzív csata után, csak szeretetteljesen ránéz és a dühe azonnal elszáll.

Fogásra még jobb, mint látványra

Az ergonomikus kialakításnak hála kezei élvezhetik a több órás játékot, így növelve a felhasználói élményt. Továbbá, a Doodle egér felülete megakadályozza a kellemetlen izzadást amely a sok órás játék következménye. Az egér rendelkezik az olyan elvárt tulajdonságokkal mint a gyors és pontos mozgáskövetés, a 6 gomb, melybe beletartozik a görgőkerék is és a 2000 dpi felbontás.  

Addiktív

A Doodle egér kétségkívül úttörőnek számít a hagyományos játék kiegészítők között, megmutatva, hogy egy olyan egyszerű dolog mint egy gaming egér is lehet érdekes és új. Nem ajánlatos kölcsönadni ezt a szettet barátainak vagy kollégáinak, csupán egy okból: soha nem fogja visszakapni és újra a régi tapipadját kell majd használnia. Ne feledje, hogy minden firka mögött egy történet rejtőzik. Mi lesz az Ön története?

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONNECT IT DOODLE + egér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT DOODLE + Myš. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONNECT IT DOODLE + Myš. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT DOODLE + Maus.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ