Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

CONNECT IT Wireless Sonics fekete-piros

Termékkatalógus
CONNECT IT Wireless Sonics fekete-piros
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - fülbe, 20Hz-22KHz, Bluetooth 4.1, működési idő akár 5 óra, készenléti idő 15 nap, hangerőszabályzó, töltés microUSB-n keresztül
Kód:  JD731l1a Termékszám:  CI-650 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CONNECT IT Wireless Sonics fekete-piros

Friss szellő a vezeték nélküli fülhallgatók körében. A piacra kerülése után az első néhány hét alatt több száz darab lett értékesítve. Hogy miért? A CONNECT IT Wireless Sonics kompakt, vezeték nélküli fejhallgató fekete-piros design-jával és kis tömegével a legmagasabb fokú mobilitást ígéri. Nincs több összegubancolódott kábel. A vezeték nélküli kapcsolatról a Bluetooth technológia gondoskodik, így szabadon mozoghatsz a szobádban vagy az utcákon, kábelek nélkül. A zeneváltás és a hangerőszabályzás közvetlenül a fülhallgatón található vezérlő segítségével lehetséges.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli Bluetooth technológia (4.1 verzió)
  • Ultra-könnyű, fülbe illeszkedő kialakítása tökéletes utazáshoz és sportolásra
  • Integrált hangerőszabályzó és lejátszó vezérlő
  • Beépített mikrofon telefonálásra
  • Lejátszási idő: akár 5 óra
  • Töltési idő: kb 1.5 óra
  • Töltés MicroUSB kábelen keresztül

Mindenkinek

A fülhallgatóhoz kapsz 3 különböző méretű szilikon pótgyűrűt, hogy tökéletesen illeszkedjen füledbe. Így nem csak kényelmes lesz a viselése, de kiszűri a környezeti zajokat is. Élvezheted a reprodukciót tömegközlekedés közben, és környezetedet nem fogod zavarni.

 

Paraméterek

Szín
Piros Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONNECT IT Wireless Sonics fekete-piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Wireless Sonics černo-červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONNECT IT Wireless Sonics čierno-červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Wireless Sonics Schwarz-Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Wireless Sonics Schwarz-Rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ