AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

CoocaZoo JobJobber Melange A Trois Pink Iskolatáska

Termékkatalógus
CoocaZoo JobJobber Melange A Trois Pink Iskolatáska
5 4 értékelés
Iskolatáska - 30 x 20 x 45 cm, térfogat: 28 L
Kód:  HRAa9558 Termékszám:  4047443285775 Gyártó honlapja:
CoocaZoo JobJobber Melange A Trois Pink Iskolatáska Megszűnt

CoocaZoo JobJobber Melange A Trois Pink Iskolatáska

A remek és modern iskolai hátizsák, a CoocaZoo JobJobber Melange A Trois Pink, negyedik évfolyos általános iskolás gyerekeknek alkalmas, de nem csak iskolában használhatja, hanem szabadidős tevékenység közben is. A hátizsák két fő rekesze tágas, a befogadóképessége elég ahhoz, hogy beleférjen egy 15,6" méretű notebook vagy A4-es méretű és személyes dokumentumok. Az elején található, kisebb zseb, egy átlátható szervezővel rendelkezik a dokumentumaihoz, tollakhoz és a kulcscsomójához. Az első zsebbe például az ebédet, és két oldalsó zsebbe pedig az ivóvizes palackokat teheti. Fényvisszaverő csíkokkal rendelkezik a táska az oldalán és a hátoldalán, a pántokon, melyek növelik a biztonságot és javítják a láthatóságot. Egy LED biztonsági visszaverőt is elhelyezhet a táska elején lévő fényvisszaverő csíkra.

Legfontosabb jellemzői

  • Két fő tágas zseb
  • Laptop rekesz
  • Szervező és kulcs karabiner
  • Fényvisszaverő csíkok a jobb láthatóság érdekében
  • Párnázott, lélegző anyagú hátsó rész
  • Vízálló YKK cipzárak
  • Levehető, állítható mellkasi öv
  • Párnázott talaj

Minőségi anyagok

A kellemes és fontos a hátsó párnázott rész puha, lélegző anyagból készült, amely lehetővé teszi a kényelmes illeszkedést és megfelelő légáramlást. Az S alakú vállpántokon fényvisszaverő csíkok vannak a jobb láthatóság érdekében a gyenge fényviszonyok mellett. A vállpántok nem vágják a vállakat, jól illeszkednek és remekül állíthatóak. A kényelmes bezáráshoz hozzájárulnak a vízálló YKK cipzárok is.

Paraméterek

  • Térfogat: 30 L
  • Anyaga: poliészter
  • Tömeg: 1 kg
  • Méretek: 45 × 30 × 20 cm

Állítási lehetőség

Az oldalsó kompressziós hevederek célja, hogy csökkentsék a táska méretét, ha a hátizsák nincs teljesen kitöltve. A kényelmesebb cipeléshez a levehető és állítható mellkasi öv is hozzájárul, egy kivehető csípő övvel együtt. A hátizsák tetején egy puha fogantyú található, melyet kényelmes tartani és cipelni, míg az osztályteremben felakaszthatja a pad akasztójára.

Nem kell aggódnia azért, hogy gyorsan tönkre menne a táska, mivel a hátizsák alja bélelt, és ezért ellen kell állnia mindennek.

 

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CoocaZoo JobJobber Melange A Trois Pink Iskolatáska Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CoocaZoo JobJobber 2 Melange A Trois Pink. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CoocaZoo JobJobber Melange A Trois Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CoocaZoo JobJobber Melange A Trois Pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CoocaZoo JobJobber Melange A Trois Pink.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ