A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Cooler Master MasterCase 5

Termékkatalógus
Cooler Master MasterCase 5
4,5 2 értékelés
Számítógépház - ATX, 2x 5.25", 2x 3.5", 4x 2.5", USB 3.0, 2x 140mm-es ventilátor, porszűrők, tápegység nélkül
Kód:  CC021n9b Termékszám:  MCX-0005-KKN00

Cooler Master MasterCase 5

Ennek a forradalmian új moduláris számítógép háznak azok a felhasználók fognak igazán örülni, akik sokszor átépítik a számítógépüket. A moduláris elrendezésnek köszönhetően a ház az ön hardverigénye szerint nő, és alkalmazkodik a megváltozott követelményekhez. Az alap egy tágas belső terű ház, ami képes befogadni az ATX, microATX és természetesen az ITX alaplapokat is. Az intelligens megoldásokkal mindjárt az elején találkozunk. Nagy szerelőnyílás teszi lehetővé a CPU hűtő telepítését anélkül, hogy le kéne szerelnie az alaplapot, az alaplap körül található nyílások leegyszerűsítik a kábelek vezetését. A tápegység, ahogy az szokásos ebben a kategóriában, a ház alján található. Ez a megoldás nem csak lehetővé teszi, hogy elegánsan elrejtse  a felesleges kábelezést, de javítja a táp és az egyéb komponensek hűtési hatásfokát.

Moduláris felépítés

A moduláris felépítésnek köszönhetően nem csak belül, hanem azon kívül is személyre szabhatja a házat. Alapkonfigurációban két  5,25“ meghajtóhelyet és ugyanennyi 3,5" merevlemez pozíciót és négy 2,5" SSD lemez pozíciót lehet elfoglalni. Ezzel azonban még nem ért véget a lehetőségek sora, tartozékként kapható a házhoz olyan beépíthető ketrec, amibe további 3,5"-os és 2,5"-os meghajtókat telepíthet. Ugyanilyen könnyen módosíthatja a ház külsejét.  Beszerezhet átlátszó oldalfalat vagy vízhűtés előkészítő szettet is.. A házat egy sor választható felső panellel láthatja el ezzel változtatva meg a felső ventilátorok helyét. Összesen hat ventilátor építhető be a házba, 120-140 mm közti méretben.

Hatékony szellőzés

A ház képes elegendő szellőzést biztosítani a legerősebb komponensekből összeállított konfigurációnak is az alapfelszereléshez tartozó két erős 140 mm-es ventilátorral. Természetesen támogatott a vízhűtés is, van pár hely, ahova fel lehet szerelni a radiátorokat. A szellőzés hatásfokának egyenletességét a porszűrők biztosítják.

Paraméterek

Méret
Midi Tower Kész!
Szín
Fekete Kész!
Alaplap formátum
ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) Kész!
Belső 3,5"-es slotok száma
Kész!
Belső 2,5"-es slotok száma
Kész!

Használat és méret

Méret
Midi Tower Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Belső elrendezés

Alaplap formátum
ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) Kész!
Belső 3,5"-es slotok száma
Kész!
Belső 2,5"-es slotok száma
Kész!
Kiegészítő felszerelés
Kábelrendezés, Porszűrők, SSD támogatás (2.5"), Csavarmentes telepítés Kész!

Külső szerkezet

Külső 5.25" állás
Kész!
Elülső panel elhelyezkedése
Fent Kész!
Elülső panel csatlakozói
USB 2.0, Fejhallgató, Mikrofon Kész!
Oldalfalak
Nem átlátszó Kész!
Kiegészítő felszerelés
Perforált elülső rész, Vízhűtés támogatása Kész!

Tápegység

Tápegység
Tápegység nélkül Kész!

Hűtőrendszer

Ventilátorhelyek száma
Kész!

Anyag

Szekrény anyaga
Acél Kész!

Méret

Szélesség
235 mm (23,5 cm) Kész!
Magasság
512 mm (51,2 cm) Kész!
Mélység
548 mm (54,8 cm) Kész!
Tömeg
10,6 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cooler Master MasterCase 5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cooler Master MasterCase 5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cooler Master MasterCase 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cooler Master Mastercase 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cooler Master Mastercase 5.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ