AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Cooler Master Masterpulse Bass FX

Termékkatalógus
Cooler Master Masterpulse Bass FX
Fej-/fülhallgató játék, 20-20000Hz, hangerőszabályzó, 3,5 mm-es jack
Kód:  CC043o5d Termékszám:  SGH-4700-KKTA2

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cooler Master Masterpulse Bass FX

A MasterPulse két különböző módon biztosít tökéletes hangzást használóinak. A hangvisszaadás nagyban fejlődött, az alacsony frekvenciájú hangok nagyobb hangsúlyt kaptak, amely főként a zeneszámok, játékok és filmbeli robbanások során hallható. A fülpárnák hordása során hallott hangok természetesen kristály tiszták. 

Legfontosabb jellemzők

  • 2 különböző hallgatási mód
  • Intenzív mély hangok és zajszűrés
  • Természetes, élénk hangvisszaadás
  • Hangsúly a kényelmes hallgatáson
  • Lapos kábel
  • Rejtett mikrofon

A kényelem jegyében

A fejhallgató kényelmet biztosít a hosszú zenehallgatás, játékok, és filmnézés közben is. A könnyű aluminium keretet rugalmas fejpánthoz kötöttük, amely így csak a legminimálisabb nyomást gyakorolja a fejre ahhoz, hogy biztosan helyben maradjon. A fejpánton belül található 5 különböző párna, és párnázott fülkagylók, amelyek kiszűrik a külső zajokat. 

Univerzálisan alkalmazható

A fejhallgató tökéletesen alkalmas arra, hogy számítógép és mobil eszközök mellett használják. A lapos kábel ellenáll a gubancolódásnak, és elhelyeztünk rajta egy rejtett mikrofont, és hangerőszabályozót, amelynek segítségével Ön is könnyedén kommunikálhat így családjával és barátaival. A sztenderd 4-tűs csatlakozó pedig két különböző kábel jelenlétét kívánja meg.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cooler Master Masterpulse Bass FX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cooler Master Masterpulse Bass FX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cooler Master Masterpulse Bass FX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cooler Master Masterpulse Bass FX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cooler Master Masterpulse Bass FX.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ