30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Corel Painter 2023 Win/Mac EN (elektronikus licenc)

Termékkatalógus
Corel Painter 2023 Win/Mac EN (elektronikus licenc)
3,0 1 értékelés
Grafikai szoftver - Corel Painter, 1 készülék számára, korlátlan licenc, szoftver típusa: 2D grafika, nyelv: EN, DE, FR, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
136 390 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Kód:  SWcp2023a1
Corel Painter 2023 Win/Mac EN (elektronikus licenc) 136 390 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Corel Painter 2023 Win/Mac EN (elektronikus licenc)

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

A Corel Painter 2023 grafikai szoftver profik által készített több száz realisztikus ecsetével vázolhatsz, festhetsz, illusztrálhatsz és egyedi művészeti alkotásokat készíthetsz. Számos sokoldalú művészi eszköz és vidám keverés áll rendelkezésedre. Könnyedén készíthetsz realisztikus képeket száraz, nedves és keverő eszközökkel. Atáblagépen való rajzolás során támogatott a dőlés-, forgatás- és nyomásérzékelés, így élethű festési élményt nyújt. A macOS és a Windows támogatása is előnyt jelent.

A Corel Painter 2023 Win/Mac HU főbb jellemzői

  • Prémium eszközök üres vászonra festéshez és fotóművészeti eszközökhöz
  • Elismert Natural-Media emuláció és digitális művészeti ecsetek
  • Ecsetek, textúrák és egyéb médiumok végtelen testreszabása
  • A Corel Painter 2023 szoftver folyékony ecseteket, vízfestékeket, spray-ket stb. kínál
  • A fájlok átvitele a tartalom megőrzése mellett a Photoshop és a Painter között nagyon egyszerű
  • Állandó licenc egy eszközre

Corel Painter 2023 - professzionális festőprogram

A Corel Painter 2023-at művészek hozták létre művészeknek, hogy létrehozhassák és fejleszthessék saját stílusukat. A legkülönfélébb digitális művészeti szoftverrel elérhetőek azok az eszközök, amelyekkel életre kelthetjük a publikált anyagokat, fantasy alkotásokat, filmeket és játékokat. Egyedi eredményt érhetsz el, hakevered a valódi képeket a festészettel. Mesterséges intelligencia áll rendelkezésedre a festés gyors megkezdéséhez és automatikus festés és klónozás a befejezéshez, egyedi eredményt adva.

A legsimább vonalak létrehozása Fluid Paint technológiával

Könnyedén felviheted a festéket, elegyítheted, formázhatod, mázolhatod, textúrát és fényvisszaverődést adhatsz hozzá - ez egy innovatív új technológia, amely páratlan fedéskontrollt és sima ecsetvonásokat biztosít.
Az új Fluid ecsetek a Painter páratlan keverési képességét kombinálják az átlátszatlanság szabályozásával, ésúgy tervezték őket, hogy kihasználják a réteg átlátszóságát, lehetővé téve a színek lágy felépítését és kombinálását kevesebb átfedő vonással. A kiválasztott Fluid ecsetek segítségével gyorsan belevetheted magad a digitális vagy hagyományos megjelenés létrehozásának rejtelmeibe. Könnyedén adhatsz és keverhetsz hozzá színt ultra-sima vonásokkal, hogykompozíciódat nagyobb kontrollal alakíthasd ki, és több vagy kevesebb rostot fedj fel, hogy textúrát adhass alkotásodnak. Ezek a rendkívül sokoldalú és nagy teljesítményű ecsetek nemcsak a képregény-, koncepció- és storyboard-művészek számára jelenthetnek megoldást a nehézségeke, ha extra finom-, airbrush- vagy mázas hatást szeretnének elérni, hanema hagyományos művészek is örömmel használhatják a nedves, olajalapú textúrák és a természetesebb elegyítés révén.

Újrarajzolás, javítás és gyorsabb szerkesztés a továbbfejlesztett kijelölésekkel

A Painter 2023 intuitívabb kijelölési munkafolyamatot kínál a kijelölt területek láthatóságának javításával, fontos vezérlőelemek hozzáadásával és a leggyakrabban használt kijelölő eszközök továbbfejlesztésével. 

  • Jobb megjelenítés - Színes átfedés opciót adtunk a kijelölő eszközökhöz a kijelölt területek jobb láthatósága érdekében. Ez különösen hasznos az összetett formájú és átlátszó kijelöléseknél. Az átfedések segítenek felgyorsítani a kijelölések létrehozását, szerkesztését és finomítását. Emellett testre szabhatod az átfedéseket, éselmentheted őket előre definiált beállításokként bizonyos projektekhez. Csak a kivágást, csak az átfedést vagy mindkettőt megjelenítheted, attól függően, hogy mit szeretnél. Ráadásul az új lasszó és poligon kurzor jobban látható, és segít a még pontosabb kijelölésben.
  • Egyszerű hozzáférés a vezérlőelemekhez - Gyorsítsd fel a munkafolyamatokat az új kijelölő panellel, amely gyors hozzáférést biztosít az összes vezérlőelemhez a kijelölést igénylő feladatok elvégzésekor. A tulajdonságok sávján található praktikus csúszkával gyorsan kibővítheted és szerkesztheted a kijelöléseket akár 2000 pixelre is.
  • Gyorsabb munka - Mostantól továbbfejlesztett billentyűparancsokkal válthatsz az összeadás és kivonás módok között. A maszk létrehozásakor a kijelölés automatikusan alkalmazásra kerül. Számos más fejlesztés is rendelkezésedre áll, hogy gyorsabbá és kiszámíthatóbbá tegye a kiválasztásokkal való interakciókat. 

Támogatott operációs rendszerek: 
Windows 11 vagy Windows 10 (64 bites) a legfrissebb frissítésekkel
macOS 12 Monterey vagy macOS Big Sur 11.0 a legújabb frissítésekkel


Paraméterek

Rendeltetés
Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Grafika Kész!
SW típusa
Corel Painter Kész!
Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!
Szoftvertípus
2D grafika Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Grafika Kész!
SW típusa
Corel Painter Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Szoftvertípus

Szoftvertípus
2D grafika Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Berendezések száma
1 Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
PC Kész!
Operációs rendszer
Windows, macOS Kész!
Beépítés módja
Letöltés (elektronikusan) Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
EN, DE, FR Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ