Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Corsair Quiet Edition AF120 ventilátor piros

Termékkatalógus
Corsair Quiet Edition AF120 ventilátor piros
4,6 32 értékelés
PC ventilátor - Air sorozat, 120 mm-es, fordulatszám: 1500 rpm, 25.2 dB
Kód:  UY007b6 Termékszám:  CO-9050016-RLED

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Quiet Edition AF120 ventilátor piros

A Corsair Quiet Edition AF120 ventilátor 9 vékony, speciálisan kialakított lapáttal biztosítja a kiváló légáramlást. A gumiborítású sarkok minimálisra csökkentik a rezgést.  funkciók kilenc rendkívül vékony, speciálisan kialakított kések, amelyen keresztül kiváló légáramlást. A ventilátor innovatív, hidraulikus csapágyakat használ, amelyek tökéletesen csendes és maximálisan megbízható működést garantálnak.

Az AF modellek a legjobban a legalább 3 centiméteres, akadálymentes területeken teljesítenek jól. Kiváló teljesítmény érhető el a gépház hátsó falára, vagy tetejére szerelve, ahol a meleg levegőt hatékonyan tudja elvezetni a ventilátor. Első vagy oldalsó befúvó ventilátorként is megbízhatóan működik. A még jobb hűtőteljesítmény érdekében processzor hűtőként is felszerelhető. A ventilátorok exkluzív, vonzó LED háttérvilágítással rendelkeznek.

Műszaki adatok:

Jellemzők:
Csapágyak: innovatív hidraulikus technológia
Zajszint: 25.2 dB
Légáramlás: 52,19 CFM
Statikus nyomás: 0,75 mm/H2O
Sebesség: 1500 rpm

Design:
Méret: 120 x 120 x 25 mm
Tömeg: 200 g
Háttérfény színe: piros

A csomag tartalma:
2 darab Corsair Quiet Edition AF120 ventilátor
Csavarok
Garancialevél

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Corsair Quiet Edition AF120 ventilátor piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Quiet edition AF120 červená LED 2ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Corsair Quiet edition AF120 červená LED 2ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Quiet Edition AF120 Lüfter rot 2tlg. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Quiet Edition AF120 Lüfter rot 2tlg.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ