A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Corsair AX1200i

Termékkatalógus
Corsair AX1200i
4,9 10 értékelés
PC tápegység - 1200W 80 Plus Platinum, ATX2.4, aktív PFC, SLI, 16x SATA, 140 mm-es ventilátor
Kód:  UY005f3 Termékszám:  CP-9020008-EU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Corsair AX1200i


Corsair AX1200i az első asztali számítógépbe tervezett tápegység, ami egy digitális jelfeldolgozó processzorral (DSP) és a Corsair Link szoftverrel van felszerelve. Ez gondoskodik arról, hogy soha nem látott módon monitorozhassa és változtathassa a teljesítményt. A DSP működés közben optimalizálja a teljesítményt, hogy a kimeneti feszültségek csak szűk tűréshatáron belül maradjanak és a komponenseknek így stabil áramellátása legyen. Ezt a modellt a legigényesebb PC-rajongók számára tervezték, akik nem csak az árat nézik, hanem azt szeretnék, hogy a számítógépházban a legjobb táp legyen, ami jelenleg a piacon kapható - és a források szerint a tápegységek közül jelenleg az első számú a Corsair AX1200i.


Teljes mértékben az ön irányítása alatt a tápegység

A Corsair AX1200i-et a mellékelt kábellel közvetlenül az alaplap egyik USB-portjába csatlakoztathatja. Ezután csak töltse le és telepítse a Corsair Link Dashboard szoftvert és azonnal megkapja azt az egyedülálló képességet, hogy nyomon követheti és ellenőrizheti a tápot. Figyelemmel kísérhetjük a hálózati bemenetet és kimenetet, a hatékonyságot, a ventilátor sebességét és a belső hőmérséklet - mindezt a Microsoft Windows operációs rendszerben működő alkalmazáson belül. Ha ön egy fejlettebb felhasználó, akkor belekezdhet a ventilátor sebességprofilok vagy más lehetőségek beállításaiba.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Kivitelezés teljesen kompromisszumok nélkül

Kompromisszumok nélküli kivitelezés


A Corsair AX1200i 80PLUS Platinum tanúsítvánnyal büszkélkedhet. Ez azt jelenti, hogy kevesebb energiát fogyaszt, és sokkal kevesebb hőt termel. Hosszú távon nem csak pénztárcáját kíméli, de a megbízható energiaellátás biztosításával meghosszabbítja a táplált komponensek élettartamát is. A rendkívül magas hatásfok hoz egy másik fontos előnyt is - a csendes működést. A ventilátor hőre változtatható sebességű, alacsony terhelés alatt nem forog egyáltalán, ami jó hír a csend szerelmeseinek.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Csatlakozók kableáž

A moduláris kábelek csatlakozói 

Moduláris kábelezés a maximális elégedettség elérésére

A tápegység teljes modularitása azt jelenti, hogy nem kell, hogy olyan kábel legyen a házban amelyet az adott pillanatban nem használ. A levehető kábelek első pillantásra megfogják a vékony kialakításukkal, hogy maximálisan megkönnyítsék elvezetésüket az alaplap mögé bújtatva. Az eredmény a ház sokkal jobb belső elrendezése ami segíti az összehasonlíthatatlanul hatékonyabb hűtést.

Paraméterek

Teljesítmény
1 200 W Kész!
Formátum
ATX Kész!
Funkciók és tulajdonságok
Levehető kábelek, Passzív hűtés, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch Kész!
Tanúsítvány
80 PLUS Platinum Kész!
Hatékonyság
92 % Kész!

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény
1 200 W Kész!
Formátum
ATX Kész!

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok
Levehető kábelek, Passzív hűtés, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch Kész!

Hatékonyság

Tanúsítvány
80 PLUS Platinum Kész!
Hatékonyság
92 % Kész!

Csatlakozók

Konnektorok
ATX 24pin Kész!
PCI express 8-pin-es csatlakozók száma
Kész!
15-pines SATA csatlakozók száma
16× Kész!
Molex FDD 4-pin száma
12× Kész!
Molex FDD 4-pin száma
Kész!

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete
140 mm Kész!

Méret

Szélesség
150 mm (15 cm) Kész!
Magasság
86 mm (8,6 cm) Kész!
Mélység
200 mm (20 cm) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Corsair AX1200i Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair AX1200i. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Corsair AX1200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair AX1200i. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair AX1200i.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ