A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Corsair Force Series LE 120 gigabájt 7 mm

Termékkatalógus
Corsair Force Series LE 120 gigabájt 7 mm
4,6 16 értékelés
SSD meghajtó 2.5 ", SATA III, olvasás akár 550 megabájt / sec, írjon akár 500MB / s
Kód:  DO102m1b Termékszám:  CSSD-F120GBLEB
Corsair Force Series LE 120 gigabájt 7 mm Megszűnt

Corsair Force Series LE 120 gigabájt 7 mm

Kényeztesse magát a szolgáltatások egy modern meghajtó mozgó alkatrészek nélkül, nagy teljesítményű, univerzális alkalmazhatóság és különösen páratlan ár / kapacitás. Ha habozott mostanáig, mikor lesz egy jó ideje, hogy frissítse a pet szilícium, most várja egy teljesen elveszti értelmét. Van egy alap kapacitás sorozat Force LE, elegendő helyet biztosít az operációs rendszer és a kapcsolódó programok. Magasabb modellek zökkenőmentesen befogadni az összes játékot, plusz jó néhány videót és zenét.

legfontosabb jellemzői

  • legújabb TLC NAND memória eltárolható
  • Gyorsindítás rendszer és a flash alkalmazás válasz
  • megfizethető minden kapacitások
  • nagy teljesítményű négymagos vezérlő Phison PS3110-S10
  • 7 mm vastag könnyű telepítés jegyzettömbökbe
  • Jellemzők statikus és dinamikus kopás-beállító
  • biztonsági és felügyeleti funkciók SmartECC és SmartRefresh

Miért vásároljon SSD?

Közvetlenül a telepítés után, akkor élvezni fogja a gyors indul a számítógép operációs rendszerének villám reakciók és azonnali indításához az egyes alkalmazások és rideg válasz. Egy pillanattal később, értékelni fogja a drasztikusan csökken az energiafogyasztás, mint a hagyományos HDD-k és az ebből következő hosszabb élettartam a notebook. Hála a 2,5 "méret és 7 mm magas használhatóság valóban korlátlan. A teljes mértékben kihasználja az összes előnye a megfelelő kapcsolat révén Serial ATA III (6 Gb / s), de tekintve a telepítési lehetőség, nem jelent problémát az első és második generációs Serial ATA. 

Egyéb hasznos funkciók

Force LE sorozat meghajtók beépített technológia SmartECC és SmartRefresh, hogy egy megbízható adattárolást és hatékony hibajavító. A funkció a statikus és dinamikus kopás-beállító fejlett adatkezelési pedig javítja a tartósság, megbízhatóság és teljesítmény. Mivel a tulajdonosok a lemez akkor is kap hozzáférést a szoftverhez Corsair SSD Toolbox, amely hatékony eszközkészlet a legtöbbet hozza ki a SSD.

További információk:
MTBF (Mean Time Between Failure): 1500000 óra
DWPD (disk ír naponta): 0,23 (23% kapacitás)
TBW (mennyit lehet adatokat írni): 30 TB
Shock: 500 G
Működési hőmérséklet: 0-70 ° C
Rezgés: 20-80 Hz / 1,52 mm, 80-2 000 Hz / 20 G

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Corsair Force Series LE 120 gigabájt 7 mm
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Force LE Series 7mm 120GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Corsair Force LE Series 120GB 7mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Force Series LE 120 Gigabyte 7 mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Force Series LE 120 Gigabyte 7 mm.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ