A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Corsair VOID Gaming Stereo

Termékkatalógus
Corsair VOID Gaming Stereo
5 2 értékelés
Fej-/fülhallgató - CUE Control, kompatibilis a PC / Mac / PlayStation4 / XboxOne programmal
Kód:  UY015v3 Termékszám:  CA-9011131-EU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Corsair VOID Gaming Stereo

A Corsair VOID Gaming Stereo fülhallgató teljes hangélményt nyújt anélkül, hogy egy drága hangkártyába kellene befektetned. Egyszerűen csatlakoztathatsz egy 3,5 mm-es portot, és élvezheted a hangzást úgy, ahogy az adott játékélmény alkotói tervezték. A fejhallgatók a CUE vezérlő funkcióval is kompatibilisek, amely alkalmassá teszi őket konzolokhoz vagy mobil eszközökhöz.

 

Lenyűgöző hang

A masszív 50 mm-es meghajtók jelentősen csökkentik a kisebb átmérőjű torzításokat. Ezeknek köszönhetően pontosabb hangminőséget kapunk, amit különösen hadi játékok effektjei során hallhatunk ki.  Tisztább, részletesebb hangzás által  komoly versenyelőnyre tehetsz szert.

Kényelem játék közben

A rendkívül széles és extra mély kagylók nem csak kiváló hangzást és minőséget, hanem maximális felhasználói kényelmet is biztosítanak. A mikroszálas bevonattal ellátott memóriahabok nagyon kényelmesek és szilárdan illeszkednek, ami tökéletesen illeszkedik minden felhasználóhoz. Ezzel a fülhallgatóval órákig tudsz majd játszani.

Merülj el a játékban

A körkörös kialakítás blokkolja a környezeti zajokat, és lehetővé teszi, hogy a játékra összpontosíts. A mikrofon tökéletesen rögzíti a hangod, és egyértelműen továbbítja a többi csapat tagjának háttérzaj nélkül. Az elemek könnyen cserélhetők a rugalmas forgó résznek köszönhetően.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Corsair VOID Gaming Stereo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair VOID Gaming Stereo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Corsair VOID Gaming Stereo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair VOID Gaming Stereo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair VOID Gaming Stereo.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ