A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Corsair HX1000i

Termékkatalógus
Corsair HX1000i
4,5 15 értékelés
PC tápegység - 1000 W, ATX, 80 PLUS Platinum, hatékonyság: 92%, 8 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 12× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó, power switch és zero RPM mód, ventilátor mérete: 140 mm, teljesen moduláris, 180 mm mély
Kód:  UY006t3 Termékszám:  CP-9020074-EU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Corsair HX1000i


A Corsair HX850i igazán büszke a 92%-os hatásfokára. A tápegység elsődlegesen a nagyobb teljesítményt és tökéletes minősgéget igénylő felhasználóknak lett tervezve, ráadásul mindezt alacsony áron biztosítja. Kiváló megoldás a sokmagos processzorral és nagyteljesítményű videokártyával rendelkező hardcore számítógépekhez.


Egy tápegység teljes mértékben a mi irányításunk alatt

A Corsair HX1000i a hozzá kapott kábellel egyenesen az alaplap USB portjához csatlakoztatható. Innentől kezdve már csak elég letölteni és telepíteni a Corsair Link Dashboard szoftvert, és máris megfigyelésünk és vezérlésünk alá kerül. Monitorozható a be- és kimenő teljesítmény, a hatékonyság, a ventilátorok gyorsasága és a belső hőmérséklet - mindez egyenesen az alkalmazáson keresztül a Windows operációs rendszerrel rendelkező számítógépek részére. Ha pedig Ön tabasztaltabb felhasználó, akkor lehetősége adódik a ventilátor sebességének és még számos más dolognak a beállítására.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Kivitelezés teljesen kompromisszumok nélkül

Kompromisszummentes kivitelezés


A Corsair HX1000i 80 Plus Platinum tanusítvánnyal rendelkezik. Ez annyit jelent, hogy kevesebb energiát fogyaszt, és jóval kevesebb hőt ad le, aminek köszönhetően nemcsak a pénztárcáját kíméli hosszútávon, de még a többi áramellátás alatt lévő alkatrészt is a számítógépben. Az extrém magas hatékonyságnak van még egy jelentős előnye: csendes üzem. A hőmérséklet függvényében regulált ventilátor alacsony terhelés alatt szinte nem is forog, ami örömhír minden csendkedvelő számára.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Csatlakozók kableáž

Csatlakozóhelyek a kábelezéshez

Moduláris kábelezés a maximális elégedettség érdekében

A teljes modularitás annyit jelent, hogy nem kell többé semmiféle kábelt a számítógépházban tartani, amire nincs szükség. A lecsatlakoztatható kábelek már első ránézésre is felkeltik a figyelmet a keskeny profiljukkal, ami maximálisan megkönnyíti az alaplap mögé rejtésüket. Az eredmény pedig egy jóval átláthatóbb szervezettség és egy máshoz nem is hasonlítható effektív hűtés.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítmény
1 000 W Kész!
Formátum
ATX Kész!
ATX verzió
2.4 Kész!
Moduláris
Teljesen Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény
1 000 W Kész!
Formátum
ATX Kész!
ATX verzió
2.4 Kész!
Moduláris
Teljesen Kész!

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok
Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch, Zero RPM mode Kész!

Hatékonyság

Tanúsítvány
80 PLUS Platinum Kész!
Hatékonyság
92 % Kész!

Csatlakozók

Konnektorok
ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin Kész!
PCI Express 8pin / 6+2pin
8db Kész!
15-pines SATA csatlakozók száma
12× Kész!
Molex FDD 4-pin száma
12× Kész!
Molex FDD 4-pin száma
Kész!

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete
140 mm Kész!

Méret

Szélesség
150 mm (15 cm) Kész!
Magasság
86 mm (8,6 cm) Kész!
Mélység
180 mm (18 cm) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Corsair HX1000i Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair HX1000i. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Corsair HX1000i. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair HX1000i. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair HX1000i.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ