AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Corsair Hydro X XC5 RGB PRO (1700/1200)

Termékkatalógus
Corsair Hydro X XC5 RGB PRO (1700/1200)
Processzor vízhűtés - Alder Lake processzorok számára, prémium kivitelezés, 16 LED, RGB háttérvilágítás 9 zónában, rendkívüli hűtési képességek, réz érintkezési felület, 110 miniatűr hűtőbordák
Kód:  UYxc5rpi1 Termékszám:  CX-9010013-WW

Corsair Hydro X XC5 RGB PRO (1700/1200)

A Corsair Hydro X Series XC5 RGB PRO vízhűtés egyesíti a prémium kategóriás kialakítást, az RGB háttérvilágítást és a kivételes hűtési képességeket. Ezt réz érintkezési felülettel és több mint 110 miniatűr hűtőbordával éri el. Áttervezett kialakításával és új rögzítési rendszerével ideális partner az Alder Lake processzorokhoz. Ez az előző modellhez képest még 4°C-kal hatékonyabb hűtést biztosít az XC5 RGB-nek. A tartós nejlonszerkezetnek és a megerősített szabványos G1/4" meneteknek köszönhetően hosszú éveken át garantálja a processzor hűvös működését.

A Corsair Hydro X XC5 RGB PRO vízhűtés legfontosabb jellemzői

  • A réz érintkezési felület és a 110 miniatűr hűtőborda hatékony hűtést garantálnak
  • Akár 4°C-kal hatékonyabb hűtés, mint az előző XC5 RGB modellnél
  • A Corsair Hydro X XC5 RGB PRO személyre szabható iCUE háttérvilágítást tartalmaz (a vezérlő külön megvásárolható).

Elegáns LED háttérvilágítás

16 RGB LED biztosítja a testreszabható háttérvilágítást kilenc zónában. Ha csatlakoztatod a Corsair iCUE vezérlőt (külön megvásárolható) a vízhűtéshez, akkor az iCUE szoftverrel nemcsak magát a vízhűtést vezérelheted, hanem az iCUE sorozat összes tartozékát, mint például más vizesblokkok, szivattyúk, ventilátorok, billentyűzetek stb.

Paraméterek

Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Hydro X XC5 RGB PRO (1700/1200). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Corsair Hydro X XC5 RGB PRO (1700/1200). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Hydro X XC5 RGB PRO (1700/1200). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Hydro X XC5 RGB PRO (1700/1200).
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ