A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Kábelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Adat
(1524)
Audio
(1146)
Videó
(867)
Tápegység
(467)
Antenna
(97)
Hálózati
(815)
Kábelrendszerezés
(3)
Típus
Csatlakozó kábel
(3596)
Kábel hosszabbító
(483)
Átalakító
(134)
Elosztó/kapcsoló
(18)
Extender
(4)
Kábel hosszúsága
0,1 m
500 m
-
Szín
Antracitszürke
(17)
Fehér
(518)
Fekete
(2945)
Piros
(120)
Lila
(42)
Fémes
(2)
Kék
(283)
Narancssárga
(52)
Átlátszó
(24)
Rózsaszín
(13)
Ezüst
(150)
Szürke
(524)
Türkiz
(7)
Többszínű
(22)
Zöld
(89)
Arany
(31)
Sárga
(121)

A kábelek kétségtelenül az egyik legfontosabb tartozékok szinte minden elektronikai kategóriában. Ezért készítettünk egy átfogó útmutatót az összes kábeltípusról, azok céljairól és különbségeiről. Akár optikai, akár adatkábelt keresel, ne ess kétségbe. Itt minden információt megtalálsz, amire szükséged van a különféle kábel típusokkal kapcsolatban.

Tovább

Kábelek - nélkülözhetetlen kiegészítők

A különféle kábel változatok két vagy több eszköz összekapcsolására, és a köztük lévő jel, adat vagy áram átvitelére használatosak. Egyes típusok több vezetővel rendelkeznek, mások csak eggyel, de több vezetővel védettek. Egyes kábelek hang-, mások videó átvitelre alkalmasak. Nézzük tehát a kábelek felosztását és jellemzőiket.

Adatkábelek - USB, Lightning és egyebek

Az adatkábeleket mindenféle eszköz közötti adatátvitelre használják. Az adatok ebben az esetben a digitális információk széles skáláját jelentik - hang- és videó fájlok, szöveges dokumentumok, hálózati csomagok vagy teljes programok és alkalmazások. Az adatkábelek mezőnyének királya az USB kábel.

USB - egy csatlakozó mind felett

Az USB kábel töltési és adatátviteli funkcióval is rendelkezik. Ezért széles körben használják okostelefonokhoz, tabletekhez, hordozható elektronikai eszközökhöz, számítógépes perifériákhoz vagy nyomtatóhoz. A legelterjedtebbek közé tartozik az USB-C kábel.

Audio- és videó kábel változatok

Az audio- és videó kábelek hangot és képet továbbítanak. Hasznosak a lejátszókhoz, hangszórókhoz és televíziókhoz, telefonok vagy MP3 lejátszók fejhallgatóhoz való csatlakoztatásához, valamint sok más, hangot és videót továbbító eszközpárhoz.

  • Az audio kábelek hangszórókat, fejhallgatókat vagy mikrofonokat csatlakoztatnak. A leggyakoribbak a 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkező kábelek.
  • videó kábelek analóg vagy digitális jel átvitelére készültek. A DVI, DisplayPort és HDMI kábelek szabványosak.

Tápkábelek - áram nélkül nincs élet

tápkábelek számos kivitelben kaphatóak, viszont minden változatnak ugyanaz a feladata - az eszköz csatlakoztatása egy áramforráshoz. Klasszikus példa erre az iPhone töltőkábele, vagy a TV-hez, játékkonzolhoz esetleg a laptophoz készült tápkábel.

i

A tápkábelek kategóriában a következőket is megtalálod: elosztók, utazó adapterek és okos konnektorok.

Az antenna kábelek (koaxiális) kábelek széleskörű alkalmazást kínálnak

Az antenna- vagy koaxiális kábelek egy jelforrás és egy vevőegység együttesét képezik, leggyakrabban egy antenna és egy televízió összekapcsolására szolgálnak. Az antenna kábel azonban hálózati célokra is használható. Ezek kiválasztásakor olyan paraméterekre kell figyelni, mint az átmérő, a köpeny minősége, a csillapítás és az árnyékolás.

A jel mellett gyakran egy hangszórót vagy lejátszót is csatlakoztatni kell a tévéhez. Ezekre a helyzetekre használható a televízió kábel.

i

Minőségi kábelt keresel, amelyeken kiváló minőségű csatlakozók találhatóak? Próbáld ki az AlzaPower kábelek különféle változatait.

Hosszabbítók

hosszabbító kábel jól jön olyan helyzetekben, amikor néhány tíz centiméter vagy akár néhány méter hiányzik a tökéletes kapcsolathoz. Hosszabbító kábelre, kapcsolóval ellátott, tekercses elektromos kábelre vagy 0,1 m vagy annál hosszabb adat- és hangkábelre van szükséged? Jó helyen jársz.

Az USB, HDMI vagy VGA segítségével is csatlakoztathatod az eszközt, ezeket az összekötő kábelek kategóriában találod meg.

A hálózati kábelek alkotják az internet és az Ethernet gerincét

hálózati kábel lehetővé teszi az aktív hálózati elemek és a végpontok összekapcsolását, otthoni vagy üzleti hálózatok létrehozását, fájlok megosztását és végső soron az internet elérését. A leggyakrabban használt hálózati kábelek az UTP és az FTP kábelek.

i

Az optikai kábel a hálózati vagy audiocsatlakozás teljesen új szintjét jelenti. A kábel az optikai szálak segítségével összehasonlíthatatlanul gyorsabb átvitelt tesz lehetővé interferencia és a jel minőségének vesztesége nélkül.

Elektromos kábelek - külső és belső áramelosztáshoz

Az elektromos kábel gondoskodik az áramellátásról. Ebbe a kategóriába különböző átmérőjű, kialakítású és vezetési paraméterekkel rendelkező vezetékek tartoznak. Képviselői a CYKY, az AYKY, a konnektorokhoz vagy a kettős vezetékhez való elektromos kábelek.

Számítógép kábelek

számítógépes kábelek új alkatrészek, tápegységek vagy belső tárolók csatlakoztatására szolgálnak. A külső meghajtók csatlakoztatásához SATA, eSATA, USB kábelek vagy reduktorok találhatók. Ha a számítógép és a képernyő csatlakoztatásához szükséged van kábelre, tekintsd meg a monitor kábelek kategóriánkat.

Még azt sem úszhatod meg, hogy az okoseszközeidet kábel nélkül használd. A töltést, az adatátvitelt vagy a zenehallgatást a telefon- és tablet kábelek teszik lehetővé. Itt hosszabbított ADATA kábelt is találsz USB-C vagy Lightning csatlakozóval.

Kábelek és a csatlakozók kialakításai

Mindenféle kábel, az adattól kezdve az audio-, videó- vagy összekötő- és hosszabbító kábeleken át, különböző típusú csatlakozókkal kapható. A kínálatban az egyenes vagy ívelt csatlakozóval ellátott klasszikus kábelek dominálnak, amelyeket modern mágneses, levehető vagy forgatható változatok egészítenek ki.

  • Az egyenes csatlakozóval ellátott kábelek a leggyakrabban használtak és a legnépszerűbbek.
  • A hajlított csatlakozóval rendelkező kábelek akkor hasznosak, ha nincs elég hely a csatlakoztatandó eszköz körül.
  • A mágneses végződésű kábelek többféle, könnyen cserélhető csatlakozót kínálnak.
  • A levehető csatlakozókkal rendelkező kábelek a mágneses alternatívákhoz hasonlóan működnek, meglehetősen multifunkcionálisak.
  • A forgatható végek a kerek mágneses csatlakozóknak köszönhetően elegáns megoldást jelentenek a különféle kábelek számára.

Egyenes kábel konnektor
Egyenes csatlakozóval rendelkező kábel

Elektromos adat kábel
Hajlított csatlakozós kábel

Hálózati kábel
Mágneses csatlakozóval ellátott kábel

Optikai kábel
Lecsatlakoztatható végződéssel rendelkező kábel

Optikai szálas kábel
Forgatható csatlakozóval ellátott kábel

Milyen további funkciókkal és jellemzőkkel rendelkezhetnek a kábelek?

A különböző típusú kábelek további érdekes funkciókat és jellemzőket kínálnak, amelyek kényelmesebbé és könnyebbé tehetik a használatukat. Tekintsd meg a legérdekesebbeket.

  • A LED-es jelzéssel ellátott kábele fényjelzésekkel figyelmeztet a kapcsolat állapotára.
  • Az aranyozott csatlakozók redukálják a jelátvitelből eredő zajokat vagy veszteségeket.
  • Az MFI tanúsítvánnyal rendelkező kábel változatok az Apple által hivatalosan elismert tartozékok közé sorolhatóak.
  • A gyermekbiztos biztosítékkal vagy védősapkával ellátott kábelek alkalmasak olyan otthonokba, ahol kisgyermekek vannak.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple USB-C - Lightning 1m Szállításra kész > 10 db
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C + 1× lightning, egyenes végződés
7 490 Ft

2.
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 3.2 Gen 1) 5 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-C (USB 3.2 Gen 2) 10 Gbit/s átviteli sebességgel, maximális áram 3 A, fémház, árnyékolt kábel, gyors töltés támogatás, egyenes végződés, pamutfonat
több darab vásárlása esetén 2 390 Ft-tól

3.
Samsung USB-C to USB-C 3A 1.8m Black (OOB Bulk) Szállításra kész > 10 db
Adatkábel - 1,8m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C + 1× USB-C, maximális áram 3000 mA, kétoldalas végződés, vezeték nélküli töltés támogatás, egyenes végződés, hagyományos fonat
-8 %
2 390 Ft
2 190 Ft

Még több
4 429 termék
5,0
Proel BULK250LU3 - 3 m
Mikrofonkábel - hosszabbító, 2× XLR3 csatlakozó (male és female), egyenes vég, árnyékolt kábel, feszítőszalag, hossza 3 m
2 880 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PROEL002b
4,8 69×
Apple USB-C - Lightning 1m
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C + 1× lightning, egyenes végződés
7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA070b2
4,8 127×
Eternico Smart Watch Charging Data for Garmin 1m
Tápkábel - USB Hi-Speed 480 Mb/s, maximális feszültség 5 V, Garmin okosórákhoz
Szuper ár
1 990 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETXCHGAR5
4,8 24×
Seasonic 12VHPWR Cable Black
Átalakító 8 tűs PCIe kábel - csatlakozókábel, egyenes végződés, kábel hossza 0,75 m
6 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UE12vhpwr1
Motorola CBA-U01-S07ZAR
Adatkábel - USB kommunikációs kábel, 2m hosszú, Motorola vonalkódolvasóhoz
10 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QT300usb
4,7
Sonoff THS01 Temperature & Humidity Sensor
Érzékelő - pótszenzor hőmérséklet- és páratartalom-méréshez, a Sonoff TH Origin/Elite készülékkel kompatibilis, 50 cm hosszú kábel, üzemi hőmérséklet -40-85 °C, RJ9 4P4C csatlakozóval
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNFa056
Insta360 Ace/Ace Pro Type-C to C Cable
Adatkábel - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C + 1× USB-C, egyenes végződés, hagyományos fonat
6 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Insta360cbl1
4,3 95×
AXAGON ADA-71 SOUNDbox
Külső hangkártya - Mini USB kapcsolat, rendeltetése gaming, streaming és podcasting, LED-jelző, hangerő beállítása és mute funkció, mintavételi frekvencia 48 kHz, bit mélység 16 bit, 8 csatorna, bemenet 3× Jack 3,5 mm, 1× Digital - Toslink, 1× Digital - Coaxial, kimenet 5× Jack 3,5 mm, 1× Jack 6,3 mm, 1× Digital - Toslink, 1× Digital - Coaxial, mérete 92,5 × 142 × 28,5 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 158 g, USB-A kábel mellékelve, használati utasítás
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a49
4,7 148×
PremiumCord USB-C to USB 3.0 A (USB 3.2 generation 1, 3A, 5Gbit/s) 1m
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 3.2 Gen 1) 5 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-C (USB 3.2 Gen 2) 10 Gbit/s átviteli sebességgel, maximális áram 3 A, fémház, árnyékolt kábel, gyors töltés támogatás, egyenes végződés, pamutfonat
2 390 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD968i59
4,9 46×
Mascom 7676-100W koaxiális kábel, F csatlakozó 10m
Koax kábel - csatlakozó kábel, hosszúság 10 m, male csatlakozó 1× koaxiális csatlakozó (F), aranyozott csatlakozó, kétoldalas végződés és árnyékolt kábel, egyenes végződés
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MASK0X1c
4,9 28×
Mascom koaxiális kábel 7676-030W, F csatlakozó 3m
Koax kábel - csatlakozó kábel, hosszúság 3 m, female csatlakozó 2× koaxiális csatlakozó (F), aranyozott csatlakozó, kétoldalas végződés és árnyékolt kábel, egyenes végződés
Leárazás -22 %
1 390 Ft 1 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MASK0X1b
5,0
Adam Hall K3 TPC 0300
Audio kábel - 3 m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× cinch (RCA) + 2× jack 6,35 mm (TS), konnektor TS, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUDH02j1
4,8 203×
AlzaPower AluCore Premium HDMI 2.1 High Speed 8K 5m fekete
Videokábel kétoldalú HDMI/M, HDMI 2.1 interfész, akár UltraHD 8K@50Hz/60Hz (4320p) felbontás, 4 hangsáv / 32 hangcsatorna, 3D videó és HDR támogatás, átviteli sebesség akár 48 Gb/s, dinamikus szinkronizálás, összekötő, hármas árnyékolás, aranyozott csatlakozók, univerzális TV-khez, laptopokhoz, monitorokhoz és más, HDMI csatlakozóval rendelkező eszközökhöz, ballisztikus nejlonfonat
Szuper ár
8 090 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB504a5
4,7 21×
Eternico Smart Watch Charger Xiaomi Mi Band 4 0.2 m
Tápkábel - USB Hi-Speed 480 Mb/s, 5 V, Mi Band 4 fitnesz karkötőhöz
Szuper ár
1 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETXCHMI4
4,3 24×
Corsair Premium Individually Sleeved 12+4pin PCIe Gen 5 12VHPWR 600W cable Type 4 Black
Tápkábel - csatlakozó kábel, male csatlakozó 1× PCIe 12-pin töltés, 2× 8 tűs PCIe kábel, egyenes végződés
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DO101a16a1
5,0
Virtuos HT-10, HT-310, HT-850, HT-900 olvasó USB pótkábel, sötét
Adatkábel - male csatlakozók: 1× USB-A, hagyományos fonat
2 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PK351a03
4,8 36×
OEM átalakító UPS, 4 aljzat
Átalakító IEC C14 >>> e-típusú dugalj - maximális áram 10 A, kábel hossza 0,3 m
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NZE009a2
4,3 95×
AXAGON ADA-71 SOUNDbox
Külső hangkártya - Mini USB kapcsolat, rendeltetése gaming, streaming és podcasting, LED-jelző, hangerő beállítása és mute funkció, mintavételi frekvencia 48 kHz, bit mélység 16 bit, 8 csatorna, bemenet 3× Jack 3,5 mm, 1× Digital - Toslink, 1× Digital - Coaxial, kimenet 5× Jack 3,5 mm, 1× Jack 6,3 mm, 1× Digital - Toslink, 1× Digital - Coaxial, mérete 92,5 × 142 × 28,5 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 158 g, USB-A kábel mellékelve, használati utasítás
13 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a49
4,7 432×
AlzaPower Core USB-A to Lightning MFi (C189) 1m, fehér
Adatkábel - USB Hi-Speed 480 Mb/s, Sync & Charge akár 2,4 A-ig, C189 chipkészlet, Apple iPhone, iPad és más Lightning csatlakozóval rendelkező eszközökhöz, MFi tanúsítvány, VelcroStrap+
Szuper ár
3 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB088b3
4,9 28×
Mascom koaxiális kábel 7676-015W, F csatlakozó 1,5 m
Koax kábel - csatlakozó kábel, hosszúság 1,5 m, female csatlakozó 2× koaxiális csatlakozó (F), aranyozott csatlakozó, kétoldalas végződés és árnyékolt kábel, egyenes végződés
1 090 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MASK0X1a
4,8 29×
Mascom koaxiális kábel 7676-150W, csatlakozók F 15m
Koax kábel - csatlakozó kábel, hosszúság 15 m, male csatlakozó 2× koaxiális csatlakozó (F), kétoldalas végződés
2 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MASK0X1d
4,7
Adam Hall K4 MMF 0250
Audio kábel - 2,5 m-es hosszabbító kábel, male csatlakozók: 1× XLR3, female csatlakozók: 1× XLR3, mikrofon kábel, egyenes végződés
3 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUDH02g
4,8 160×
Apple Lightning to USB Cable 1m
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× lightning, egyenes végződés
7 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA904i2a
5,0 10×
Inter-Tech Adapter Molex SATA
Átalakító SATA - csatlakozókábel
2 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ITEad1

Kábelek

USB-CNe vessz el az USB szabványok világában (ÖSSZEHASONLÍTÁS) A különböző USB kábeleket és csatlakozókat napi szinten használjuk. Azonban olyan sok van belőlük, hogy könnyen elveszhetünk köztük. Tarts velünk, és tekintsd át a leggyakoribb USB csatlakozótípusokat, valamint ismerkedj meg az USB-C-vel.
Egy modern port, amely lehetővé teszi a laptopok gyors töltését, az adatátvitelt és akár két 4K monitor csatlakoztatását. A Thunderbolt 3 alapja az USB-C, amellyel egyforma alakú csatlakozóval rendelkeznek.
A reduktorokat szinte mindenhol alkalmazzák a mai technológia világában, és a felhasználók többsége nélkülük már nem tudna teljes mértékben működni. Manapság azonban sokféle a reduktor, ezért fontos eligazodni köztük. Cikkünkből megtudhatod, hogyan kell felosztani az...

Kábelek

A Kábelek kategóriában összesen 4428 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kábelek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kábelek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kábelek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kábelek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ