A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Corsair ML120 PRO LED kék

Termékkatalógus
Corsair ML120 PRO LED kék
4,9 7 értékelés
PC ventilátor - Air sorozat, 120 mm x 120 mm x 25 mm, 16-37 dBA, 400-2000 ford./perc, mágneses lebegő csapágy, kék LED-es háttérvilágítással
Kód:  UY007j1e Termékszám:  CO-9050043-WW

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Corsair ML120 PRO LED kék

Az új Corsair PRO ML120 LED Air sorozat elhozza most a friss szellőt a rajongók körébe. Legfőbb újdonsága a prémium minőségű mágneses lebegtető csapágyak, de emellett még számos egyéb kiváló tulajdonsággal is rendelkezik. Csendes működésű és hosszú élettartamú. Az eszköz nagy légáramlást biztosít, megközelítőleg 75 CFM értékben és igazán nagy statikus nyomást fejt ki, ami legfeljebb 4,2 mm H2O. Hét ventillátor lapáttal rendelkezik, melyek célja, hogy növeljék a levegőáramlás hatékonyságát.

Legfontosabb jellemzői

  • Csendes működés
  • Nagy légáramlás és statikus nyomás
  • Stílusos kialakítású 7 lapátos ventilátor fej
  • Kék LED háttérvilágítás

LED-es háttérvilágítás

Az áttetsző ventilátor lapátok és a négy kék LED együttes hatása ellenállhatatlan hátteret ad a számítógépednek. Esti vagy éjszakai harcokban értékelni fogod ezt a minimális fényt, ami szétárad a szobádban. Nem töri meg a játék hangulatát sőt, még segítségedre is lesz az atmoszféra és a hangulat megőrzésében, hogy maximálisan a játék élvezetére koncentrálhass, ahogy ezt igazán megérdemled.

További információk:

Csatlakozás:
4-tűs csatlakozó

Fordulatszám:
400-2 000 rpm,

Zajszint:
16-37 dBA

Légszállitási sebesség:
12-75 CFM

Statikus nyomás:
0,2 4,2 mm-H2O

Háttérvilágítás:
4 x kék LED

 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Corsair ML120 PRO LED kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair ML120 PRO LED modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Corsair ML120 PRO LED modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lüfter Corsair ML120 PRO blaue LEDs. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lüfter Corsair ML120 PRO blaue LEDs.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ