A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Corsair Quiet edition SP120

Termékkatalógus
Corsair Quiet edition SP120
4,9 9 értékelés
PC ventilátor - Air series, 120 mm, zajszint: 23dBm, PWM
Kód:  UY007e1 Termékszám:  CO-9050011-WW

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Quiet edition SP120

A Corsair Air SP120 Quiet edition széles lapátokkal van felszerelve, hogy minimalizálja a zajt, ezzel pedig valóban csendes működést tesz lehetővé. Képes összenyomni a levegőt nagy intenzitással, ennek köszönhetően radiátorokhoz is alkalmas, amelyeken bemutathatja a hihetetlen, 1.29 mm/H2O statikus nyomását, 1450 fordulat/perc sebességnél. Mindeközben pedig hihetetlenül csendes, zajszintje mindössze 23 dBA. A gumi sarkok gondoskodnak a vibrációk minimalizálásáról. A ventilátor innovatív hidraulikus csapágyakat használ, amelyek a tökéletesen zajmentes és megbízható működést biztosítják.

A specialitása ennek a modellnek, hogy képes a 4-tűs csatlakozón keresztüli sebesség szabályozásra az aktuális szituáció alapján. A Corsair Air SP120 Quiet edition exkluzív kialakítással rendelkezik, amelyet a teljesen fekete csatlakozók és kábelek egészítenek ki. Mindez pedig egy hibátlan dizájnban lakozik, amelyet te is testre szabhatsz a három mellékelt színes gyűrűvel.


Műszaki adatok:

Jellemzők:
Csapágyak: fejlett hidraulikus
Zajszint: 23 dBA
Légáramlás: 37,85 CFM
Statikus nyomás: 1,29 mm / H20
Sebesség: 1450 rpm./ Min.

Csatlakozó:
4-tűs ventilátor csatlakozó az alaplapon

Kialakítás:
Méret: 120 x 120 x 25 mm
Tömeg: 200 g

Általános csomagolás:
SP120 Quiet Edition
Három színes gyűrű (piros / kék / fehér)
Rögzítőcsavarok

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Corsair Quiet edition SP120 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Quiet edition SP120. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Corsair Quiet edition SP120. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Quiet edition SP120. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Quiet edition SP120.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ