Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Corsair VOID Gaming Wireless

Termékkatalógus
Corsair VOID Gaming Wireless
4,7 14 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli 7.1, gaming, RGB háttérvilágítás, CUE vezérlés
Kód:  UY015v5 Termékszám:  CA-9011132-EU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Corsair VOID Gaming Wireless

A vezeték nélküli Corsair VOID Gaming fejhallgató 7.1 surround hangzást biztosít, anélkül, hogy drága hangkártyát kellene beszerezned. Egyszerűen csatlakoztasd a vevőt a számítógép USB-portjához, és száguldj a kiváló reprodukciójú hullámokon, pont úgy, ahogy a játék készítői megálmodták. A fejhallgató kompatibilisek az InfoMic LED és a CUE vezérléssel, amelyek alkalmasak arra, hogy a konzolra vagy a mobilkészülékre csatlakozzanak.

Lenyűgöző hang

A masszív 50 mm-es konverter jelentősen csökkenti a kisebb átmérőjű fejhallgatóval járó torzítást. Ezért pontosabb hangminőséget kapsz, különösen az olyan fontos effektek, mint a robbanások és lövöldözés esetén. Sokkal tisztábban, részletesebben hallhatod a hangokat, a 3D hangzással pedig jelentős versenyelőnyhöz jutsz.

Hallgass kényelmesen és RGB háttérvilágítással

Az extra széles és extra mély kagylók nemcsak kiváló reprodukciós minőséget, hanem maximális felhasználói kényelmet is biztosítanak. A membrános habpárnák mikroszálas külsőt kaptak, nagyon kényelmesek és lehetővé teszik a szoros illeszkedést, ami bármilyen felhasználói igényt kielégít, és akár órákon keresztül játszhatsz anélkül, hogy észrevennéd, hogy rajtad van. És mindezt a 16 órás üzemidejű akkumulátorral bármikor meg is teheted.  

Vonzó az eredeti háttérvilágítás is 16,8 millió színnel. A mellékelt CUE szoftveralkalmazás segítségével pedig saját magadnak választhatod ki a színeket.

Merülj el a játékban

A körkörös tervezés blokkolja a háttérzajt, lehetővé téve, hogy csak a játékra koncentrálj. A háttérzaj kiküszöbölésére irányuló irányító mikrofon hangolása tökéletesen érzékeli a hangod, és egyértelműen átadja a többi csapat tagjának, a háttérben nemkívánatos zajok nélkül. A kagylók rugalmas forgócsuklón találhatók, így könnyen mozgatható, ha nincs használatban.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Corsair VOID Gaming Wireless Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair VOID Gaming Wireless. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Corsair VOID Gaming Wireless. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VOID Corsair Gaming Wireless. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VOID Corsair Gaming Wireless.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ