A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Corsair Voyager GO 32 GB

Termékkatalógus
Corsair Voyager GO 32 GB
4,8 27 értékelés
Pendrive - USB 3.0, micro USB-csatlakozó, 145 MB/s olvasási sebesség, OTG
Kód:  DO092m2 Termékszám:  CMFVG-32GB-EU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Voyager GO 32 GB

Az innovatív Corsair Voyager GO flash meghajtó megkönnyíti az adatok átvitelét Androidos mobil eszközök között. Nincs szükség semmilyen kábelre, a pendrive-ot közvetlenül a számítógépéhez vagy laptopjához csatalkoztathatja USB porton keresztül, az Androidos okoseszközeihez pedig Micro-USB segítségével. Használatával problémamentesen tud zenét, videókat vagy képeket áthelyezni számitógépe és okoseszközei között.

A  Corsair Voyager GO pendrive-ot memóriabővítésként is alkalmazhatja, így megspórolhatja egy nagyobb memóriájú telefon vásárlását.

Hagyományos vagy Mac számítógéphez az  USB 3.0 porton keresztül csatlakoztatható, USB 2.0-val nem kompatibilis. Viszont a pendrive másik oldalán elrejtve találunk egy  Micro-USB csatlakozót mobil eszközök használatájoz. Az eszköz támogatja az  USB On-The-Go programot, ami a gyors adatátvitelhez szükséges. A támogatott eszközök listáját megtalálja itt: http://www.corsair.com/otg-compatibility-list .

A csomagban a pendrive mellett találunk két cserélhető véget a Micro-USB csatlakozóra. A sárga és fekete színű végekkel egy pillanat alatt új külsőt varázsolhat az eszköznek. Miniatűr méretei (37 mm hosszú) ellenére 40G-ig teljesen ütésálló. A pendrive-on működik a Plug-and-Play funkció és Windows, Mac OS X és Linux operációs rendszerekkel is kompatibilis.

Paraméterek

Tárhelykapacitás
32 GB Kész!
Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
Csatlakozó
Micro USB-B Kész!
Funkciók
OTG Kész!
Felszerelés
Kulcstartó Kész!

Kapacitás

Tárhelykapacitás
32 GB Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
Csatlakozó
Micro USB-B Kész!

Működés és funkció

Funkciók
OTG Kész!
Felszerelés
Kulcstartó Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
37 mm Kész!
Magasság
12 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Corsair Voyager GO 32 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Voyager GO 32GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Corsair Voyager GO 32GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Voyager GO 32GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Voyager GO 32GB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ