A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Corsair Voyager GS 512GB

Termékkatalógus
Corsair Voyager GS 512GB
5 3 értékelés
Pendrive - USB 3.0, akár 295MB/s olvasási és akár 290MB/s írási sebesség, alumínium-kiemelésekkel ellátott cinkötvözetű eszköz
Kód:  DO093m7 Termékszám:  CMFVYGS3B-512GB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Voyager GS 512GB


le
Corsair Voyager GS 512GB
 

Stílusos design

 A stílusos alumínium-kiemelésekkel rendelkező cinkötvözetű pendrive-ot a gyors adatátvieteli sebességgel rendelkező USB 3.0 szabvány szerint készítették. A Voyager GS pendrive-ot a jó hírnévvel rendelkező Corsair gyártja. Nemcsak mindennapi használatra alkalmas, hanem terjedelmes dokumentumok és multimédiás adatok átvitelére is. Az  eszköz természetesen kompatibilis az USB 2.0 rendszerekhez.


Nagyfokú ellenállás

Voyager GS pendrive-ot azok számára tervezték, akik a minőségi és tartós eszközöket keresnek. A Corsair Voyager ellenáll a nagyobb igénybevételnek, a rázkódásnak és a vibrációnak akár 40 G-ig. A pendrive a legújabb, USB 3.0 interfészen keresztül kommunikál a számítógéppel, és a legtöbb rendszeren nem szükséges meghajtót telepíteni.

le
Corsair Voyager GS 512GB
 

le
Corsair Voyager GS 512GB
 

Nagy sebességű adatátvitel

Ha nagy mennyiségű adatátvitelre van szüksége, valószínűleg már tapasztalta, hogy az USB meghajtók nagyon kényelmes megoldást jelentenek, de soha nem olyan gyorsak, mint szeretné. Az USB 3.0 azonban változtat a játékszabályokon. A Voyager GS  295 MB / s olvasási sebességgel és  akár 290 MB / s írási sebességgel rendelkezik. 

 

Paraméterek

Tárhelykapacitás
512 GB Kész!
Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
Olvasási sebesség
295 MB/s Kész!
Írási sebesség
290 MB/s Kész!
Felszerelés
Kulcstartó Kész!

Kapacitás

Tárhelykapacitás
512 GB Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
295 MB/s Kész!
Írási sebesség
290 MB/s Kész!

Működés és funkció

Felszerelés
Kulcstartó Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Méret & súly

Tömeg
64 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Corsair Voyager GS 512GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Voyager GS 512GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Corsair Voyager GS 512 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Voyager GS 512 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Voyager GS 512 Gigabyte.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ