Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Rapture

Corsair Voyager GTX 256GB

Termékkatalógus
Corsair Voyager GTX 256GB
4,6 5 értékelés
Pendrive - USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 256 GB kapacitás, írási sebesség akár 360 MB/s, olvasási sebesség akár 450 MB/s, tartós,
Kód:  DO093j3f Termékszám:  CMFVYGTX3B-256GB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Corsair Voyager GTX 256GB

A Corsair cég régóta a memória-eszközök gyártóinak csúcsszereplői közé tartozik. A Voyager GTX megjelölésű, teljesen új modell beleesik a legmagasabb prémium kategóriába. Sebességével ugyanis képes lenyomni a nagy teljesítményű SSD lemezt is. Ítéld meg magad: olvasási sebessége max. 450MB/sec, írási sebessége pedig max. 360MB/sec, ami azt jelenti, hogy képes átvinni 1 GB adatot kevesebb, mint 3 másodperc alatt. És ez tényleg félelmetes! A termék a kivitelezés terén is kiemelkedik. A fém test nem csupán könnyű, hanem elég szilárd is. Ez a tökéletes pendrive kifejezetten hatalmas méretű fájlok gyors átviteléhez lett kitalálva.

A közel 256GB méretű hatalmas kapacitás elegendő teret ad sok multimediális fájl számára, amelyeket szó szerint villámsebesen átvisz a számítógépedről az USB 3.0 port segítségével.Természetesen megvan a kompatibilitás a korábbi USB 2.0 szabvánnyal, amelynél azonban meg kell elégedni a lényegesen alacsonyabb sebességgel. 

Paraméterek

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!
Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
Olvasási sebesség
450 MB/s Kész!
Írási sebesség
360 MB/s Kész!
Kivitel
Tartós Kész!

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
450 MB/s Kész!
Írási sebesség
360 MB/s Kész!

Működés és funkció

Kivitel
Tartós Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Méret & súly

Szélesség
26 mm Kész!
Magasság
11 mm Kész!
Hosszúság
78 mm Kész!
Tömeg
52 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Corsair Voyager GTX 256GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Voyager GTX 256GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Corsair Voyager GTX 256 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Voyager GTX 256GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Voyager GTX 256GB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ