AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Coshare HD10E Premium white

Termékkatalógus
Coshare HD10E Premium white
4,0 2 értékelés
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 1600 W teljesítmény, hideg levegő fújás, gyors felmelegedés, 4 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, 2 m hosszú kábel, fehér kivitel
42 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  COSFV03 Termékszám:  6972391289774
Coshare HD10E Premium white 42 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Coshare HD10E Premium white

Fontos a számodra, hogy hajad mindig jól álljon? A közismert Coshare által megálmodott hajszárítóval mindet játszi könnyedséggel érheted majd el. Imádni fogod, mert gyengéd és kíméletes. Ez a kiváló hajszárító jól kihasználható funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás, hideg levegő és gyorsmelegítés. A hajszárító hatékony motorral van felszerelve, amely hosszú élettartammal rendelkezik, és teljesítményfelvétele 1600 W. 4 hőmérséklet-fokozat közül választhatsz. A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor gondoskodik arról, hogy a levegő egyenletesen kerüljön a tincsek közé. A szabad levegőn történő száradáshoz hasonlít, ezáltal nem lesz göndör a hajad, és fantasztikus hajkoronád lesz. A styling szűkítő ötletes kialakításával büszkélkedhet, amely nagy sebességű légáramlást eredményez, lehetővé téve, hogy szakaszosan formázd a frizurát, miközben a frizura többi részét érintetlenül hagyod.

Hajszárító Coshare HD10E Premium white ...
Hajszárító Coshare HD10E Premium white ...

A neves Coshare HD10E Premium white hajszárító legfontosabb tulajdonságai

  • A közismert Coshare hajszárító segítségével hajad puha, lágy esésű és fényes lesz
  • Az ionizátornak hála hajad sima és puha lesz
  • A hajszárító a hosszú élettartamú motornak köszönhetően rendkívül megbízható, továbbá teljesítményfelvétele: 1600 W
  • 4 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • Hideg levegő is a rendelkezésedre áll a frizura befejezéséhez
  • A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelméret: 2 m
  • Nem kell sokáig várni, mert gyorsan felmelegszik
  • Színe: fehér

Ionok a lágy esésű haj érdekében

A népszerű Coshare hajszárító nemcsak stílusos megjelenésével, hanem gyengéd, a hajat ápoló funkcióival is lenyűgöz A tökéletes frizura első lépése a hajszárítás, hogy sima legyen minden hajszál, mielőtt vasalod vagy hullámosítod a hajad. A közkedvelt Coshare hajszárító az ionizátronak köszönhetően sima és egészséges hajat biztosít. Az ionizátoros hajszárító negatív töltésű ionokkal teszi a dolgát amelyek segítenek hidratáltan tartani a hajat, miközben megakadályozzák a kiszáradását. Az ionok segítségével puha, fényes és lágy esésű lesz a hajad. A frizura tökéletes állapotban tartására van egy gomb a hideg levegőre való átkapcsoláshoz, amely rögzíti a hajat. Nincs hosszú várakozás, hiszen gyors bemelegedés funkcióval rendelkezik, így időt spórolsz, hiszen nem kell hosszasan várakozni a kívánt hőfokra.

Hajszárító Coshare HD10E Premium white ...

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Coshare HD10E Premium white Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Coshare HD10E Premium white. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Coshare HD10E Premium white. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Coshare HD10E Premium white. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Coshare HD10E Premium white.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ