30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Cosori univerzális tartozékkészlet II, 6 db

Termékkatalógus
Cosori univerzális tartozékkészlet II, 6 db
5 2 értékelés
Fritőz tartozék - univerzális 6 darabos tartozékkészlet II
19 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CSRpr27 Termékszám:  C158-6AC-EUR
Cosori univerzális tartozékkészlet II, 6 db 19 290 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Cosori univerzális tartozékkészlet II, 6 db

Könnyítsd meg munkádat a forrólevegős sütővel, és készíts még többféle ételt. A Cosori II 6 darabos szett különböző tartozékot tartalmaz, amelyeket minden bizonnyal imádni fogsz. A csomagban találsz egy sütőformát, egy pizzaformát, egy muffin- és tojásformát fedővel, egy gőzölő rácsot, egy szilikon alátétet és 100 eldobható papír sütőformát. A Cosori forrólevegős fritőz tartozékaival kapcsolatban értékelni fogod a minőségi anyagokat és a nagyon egyszerű karbantartást - minden újrafelhasználható darab mosogatógépben elmosható. A tartozék 5,5 liternél nagyobb űrtartalmú Cosori forrólevegős sütőkhöz használható.

A forrólevegő-sütő tartozékkészlet főbb jellemzői

  • Praktikus, hatrészes, Cosori forrólevegős sütőbe való tartozékkészlet, amely lehetővé teszi, hogy még többféle ételt készíts
  • Az univerzális tartozékkészlet hatékonyabbá teszi az ételkészítést és megkönnyíti a fritőz tisztítását
  • A készletben 3 különböző sütőformát, 100 darab eldobható formát, egy gőzölő állványt és egy szilikon alátétet találsz
  • A tartozékkészlet legalább 5,5 literes kapacitású Cosori forrólevegős fritőzökhöz használható
  • A Cosori forrólevegős fritőz II tartozékai kiváló minőségű anyagokból készültek
  • A tartozékok mosogatógépben elmoshatók

A Cosori tartozékkészlettel még több ételt készíthetsz a forrólevegős sütőben

A forrólevegős sütő úgy készíti el az ételt, hogy forró levegőt keringtet a tartályban. A készlet formáinak használatával hatékonyabbá teheted a légkeringést, és egyenletesen felmelegített és átsült ételeket készíthetsz. A Cosori II tartozékok ugyancsak megkönnyítik a fritőz tisztítását, és bővítik a fritőzben elkészíthető ételek körét.

Pizza forma

Ezzel a formával könnyedén készíthetsz ropogós pizzát vagy quiche-t a forrólevegős sütőben. A teflon bevonatú forma felülete kopásálló és tapadásmentes, így nem kell aggódni az odaégett tésztadarabok vagy a nehézkes tisztítás miatt.

Tortaforma

A tortaformával a forrólevegős sütő igazán sokoldalú konyhai segédeszközzé válik. Süss illatos gyümölcstortát, habos csokoládétortát, kézműves házi kenyeret vagy használd fel a felesleges zöldségeket sós pitévé. A formát praktikus fogantyúval látták el, hogy könnyebb legyen kivenni a sütőből. A pizzaformához hasonlóan a tortaforma tartós tapadásmentes felületét is értékelni fogod.

Tojás- és muffinforma fedővel

A 7 darab kerek mélyedéssel ellátott szilikonforma tökéletes a reggelire való finom, friss, omlós mini muffinok sütéséhez. Akár a hagyományos édes változatot választod, akár a sós tojásos muffint próbálod ki zöldségekkel, tökéletesen megsült darabokra számíthatsz. A forma FDA tanúsítvánnyal rendelkező hőálló szilikonból készült. Ha a kész finomságokat a hűtőben szeretnéd tárolni, értékelni fogod a praktikus átlátszó fedelet.

Gőzölő állvány

A Cosori forrólevegős sütő tartozékkészletében egy rozsdamentes acélból készült állványt is találsz, amelyet különösen húsok, halak vagy saslikok készítésekor használhatsz. A rács lehetővé teszi a forró levegő áramlását alulról is, ami valóban egyenletesen átsült ételt eredményez.

Egyszer használatos papír sütőformák

Az eldobható papír sütőformákat minden alkalommal értékelni fogod, amikor a sütőt használod. Akár süteményt, akár chipset vagy fasírtot készítesz, a papírformával a sütő tiszta marad. A 20 × 20 × 6,5 cm-es négyzet alakú formák tökéletesen illeszkednek a 4,5-6 liter űrtartalmú forrólevegős sütőkbe. A papírok fehérítetlen, nem mérgező anyagból készülnek, és 230°C-ig terjedő hőmérsékleten is használhatók. A sütőpapírok meg vannak olajozva, így vízállóak és tapadásmentesek. Használatuk megóvja a sütőkosár alját a kopástól és meghosszabbítja annak élettartamát.

Szilikon alátét

A Cosori tartozékkészletben egy praktikus szilikon alátétet is találsz, amely tökéletesen kiegészíti az összes sütőlapot. Amikor kiveszed a forró formákat a forrólevegős sütőből, használd az alátétet a konyhai munkalap védelmére.

Csomag tartalma:
1× sütőforma
1× tortaforma
1× szilikon muffin- és tojásforma fedővel
100× eldobható papír sütőszőnyeg
1× gőzölő állvány
1× szilikon alátét

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cosori Univerzální Sada příslušenství II, 6 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cosori Univerzálna súprava príslušenstva II, 6 ks.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ