Alzaboxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Couchmaster Cycon Titan

Termékkatalógus
Couchmaster Cycon Titan
Gamer billentyűzet-alátét - billentyűzet, egér és egyéb tartozékok számára, kanapén való használathoz
Kód:  MH831z Termékszám:  NT-CM-CYCON-SKY-Black-001

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Couchmaster Cycon Titan

Túl sok időt tölt a kedvenc játékával a gép előtt, vagy intenzíven dolgozik a számítógépen? Akkor bizonyára tisztában van vele, hogy hosszú órákat a számítógép előtt ülni nem mindig szórakoztató. Itt az ideje, hogy kényelmesen elhelyezkedjen végre, használja ki a Couchmaster Cycon Titan high-end játék párna előnyeit ! 

Legfontosabb jellemzők

  • Kényelmes alátét az egér, billentyűzet és egyéb tartozékok számára
  • Alkalmas például a heverőn való használatra
  • Minőségi kivitelezés és felhasznált anyagok
  • Akár 4 periféria USB hub csatlakoztatására 
  • Egyedileg állítható csuklótámasz
  • Aktív USB kábel csatlakozás
  • Egérpad mellékelve

Dőljön hátra, kezdődik a szórakozás 

A Couchmaster Game Pad ideális azok számára, akik nehezen viselik a számítógép előtt töltött hosszú órákat. Egyszerűen csak dőljön hátra a kedvenc kanapéján, és vigyen magával mindent, amire szüksége van. A kiváló minőségű titán és nappa bőr elemek kombinációja, amiből az alátét készült, igazán elegáns és kellemes tapintást garantál.

A tökéletesen formázott oldalsó párnák optimális támogatást nyújtanak a kéznek és gondoskodnak arról, hogy a nyaka is ellazult pozícióban legyen. Ezen felül, szabadon beállíthatja az alátétet, így amikor felkel a gép elől, egyszerűen csak helyezze a támaszt egyik oldalról a másikra. A még nagyobb kényelem érdekében három egyedileg állítható csuklótámasz gondoskodik a csuklója kényelméről. Értékelni fogja a két praktikus zsebet is, amelyben tárolhatja az egeret vagy a kulacsot is.

Kábelek és kiegészítők

Az összességében kifinomult kialakítás lehetővé teszi a belső, észrevehetetlen kábelvezetést, ami egyben helyet is takarít meg Önnek, mivel a kábelek nem foglalják feleslegesen a helyet. Az integrált USB 3.0 hub akár négy beviteli eszköz csatlakoztatására is alkalmas, mint például az egér, a billentyűzet, vagy a fejhallgató. A számítógéphez való csatlakozása az USB kábelen keresztül történik. Így akár a számítógépet is csatlakoztathatja a televízióhoz és teljes mértékben kiélvezheti az azt követő pihenést a kedvenc, kényelmes székéből vagy kanapéból.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Couchmaster Cycon Titan Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Couchmaster Cycon Titan. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Couchmaster Cycon Titan. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Couchmaster Cycon Titan. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Couchmaster Cycon Titan.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ