30 dnů na vrácení Shop roku

COWIN E7, fekete

Termékkatalógus
COWIN E7, fekete
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, zárt, 90 dB érzékenység, 22 és 20 000 Hz közötti tartomány, akár 30 óra lejátszási idő egyetlen töltéssel, puha és elfordítható fülpárnák, vezérlőelemek a fülhallgatón
Kód:  COW001a Termékszám:  E7NOANC-BLACK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

COWIN E7, fekete

Minden igazi zenerajongó tudja, hogy a fej- és fülhallgatók esetében nem csak a hangzás, a kényelem is fontos tényező. A(z) COWIN E7, fekete Mikrofonos fej-/fülhallgató hihetetlenül kényelmes, fejpántjának köszönhetően. Remekül alkalmas zenehallgatáshoz otthon vagy a városban. Zárt konstrukciója garantálja a kifogástalan zajkiszűrést. Ezen fej-/fülhallgató praktikus mikrofonnal is rendelkezik. 22 Hz és 20000 Hz közötti frekvenciatartománnyal garantált a minőségi hangzás.

A(z) COWIN E7, fekete fej-/fülhallgató fontos funkciói

  • A fej-/fülhallgató súlya: 680 g
  • Stílusos Fekete színű
  • A(z) COWIN E7, fekete fej-/fülhallgatóval a kedvenc zenéid még élvezetesebbek

A(z) COWIN E7, fekete megörvendeztet praktikus mikrofonjával

Minden játékos díjazni fogja az ügyes mikrofont. A(z) COWIN E7, fekete mikrofon hibátlan kapcsolatot biztosít a csapattársakkal, bármilyen alkalmazáson keresztül. A kör alaknak hála az az érzésed, hogy a hang minden irányból érkezik.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: COWIN E7, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWIN E7 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COWIN E7 čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWIN E7 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWIN E7 schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ