30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

COWON Black Box AK1 16 gigabájt ezüst

Termékkatalógus
COWON Black Box AK1 16 gigabájt ezüst
Autós kamera CMOS 1MPx, szög 110 °, 1280x720, mikrofon, memóriakártya 32 GB
Kód:  JV662x4 Termékszám:  8809290185525

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

COWON Black Box AK1 16 gigabájt ezüst

Kerüljük a hosszú és csúnya veszekedés a rendőrség és a biztosító társaság, amely gyakran követik a közlekedési baleset. Használja a rekordot a fedélzeti kamera Cowon AK1 könnyen bizonyítani, hogy az ágyú volt, és hogy ki a hibás. Az ő éles képet, amely a tárolt HD felbontás és 30 fps rekord ilyen részleteket, mint például a regisztrációs jelek gyorsan mozgó járművek. A teljes áttekintést a helyzet körül is fel van szerelve egy széles látószögű objektív fényképezőgép lőtér 110 ° C. Gyenge fényviszonyok mellett az derül is nagyon érzékeny CMOS képérzékelő.

legfontosabb jellemzői

  • Könnyen azonosítható és bizonyítani a bűnös
  • A részlet kép meglátja rendszámokat a sötétben
  • Széles látószögű objektív rögzíti forgalom után az oldalak autók
  • A hosszú utazások értékelik a felvételt egy végtelen ciklusban
  • Automatikus felvétel, amikor mozog a leparkolt autó
  • Figyelmeztetés diódák megakadályozzák a tolvajok
  • Könnyen kezelheti a videókat a PC menedzser
  • Belső memória 16 GB bővíthető további 32 GB
  • Méretek: 100 x 35 x 25 mm

Felvételi módok minden helyzetre

Amellett, hogy a klasszikus felvételi meghajtó, amely automatikusan aktiválódik, ha a jármű elindult, Cowon van AK1 és felvételi funkcióval parkoló. Ez kiváltja a kamera mozgást körül parkoló autók. Ha ez megtörténik, akkor valaki a parkolási sérülés, könnyen megtudhatja, hogy mikor és ki tette. Ugyanígy működik a felvétel mód hatással. Ha a fényképezőgép határozza meg, ami a baleset, akkor automatikusan elindul a felvétel, videó és audió. A hosszú utazások értékelni fogja a képességét, hogy felülírja a legrégebbi felvételt úgy, hogy soha nem fordult elő memóriát. A maximális megbízhatóság, majd Cowon AK1 felszerelt biztonsági áramforrás, ami teljes mértékben függ az egyezmények a hatalom.

Egyszerű és kényelmes kezelés

Bármilyen változás a kamera bejelenti egy hang interfész, így nem fut le a szemét az útról. Azt is fel van szerelve többfunkciós LED kijelző villog, hogy figyelmeztesse a példa, a folyamatos felvétel, ami szintén elriasztja a potenciális tolvajok. Ahhoz, hogy a képanyag, valamint az adatok a sebesség és pozíció az autó, csak csatlakoztassa a fényképezőgépet egy külső GPS-modult. Ez nem tartalmazza. Ezek a rekordok azután könnyen kezeli a PC menedzser. Is használni, hogy módosítsa a belső beállításait a kamerát, és hozzon létre egy átfogó archív felvételek.

A csomag tartalma:
kamera
Gépkocsi-adapter
tartó
16 gigabájt microSDHC memóriakártya

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: COWON Black Box AK1 16 gigabájt ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Black Box AK1 16GB silver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COWON Black Box AK1 16 GB silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWON Black Box AK1 Silber 16 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWON Black Box AK1 Silber 16 GB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ