AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

COWON Plenue P1 - Gold

Termékkatalógus
COWON Plenue P1 - Gold
Mp3 lejátszó - 128 GB tárhely, maximum 128 GB kapacitású Micro SDXC memóriakártya slot, 3,7" AMOLED kijelző, támogatott audio formátumok: AIFF, ALAC, APE, DSD, DXD, FLAC, MP3, OGG, WAV és WMA, kijelző,
Kód:  JV665p2 Termékszám:  8809290182821

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

COWON Plenue P1 - Gold

Eredeti élethű hang

nagy felbontású

PLENUE 1

24bit / 192kHz nagyfelbontású audio | nagy teljesítményű Burr-Brown DAC PCM1792A | 120 dB SNR, THD + N 0,0006%, áthallás -134 db | 2Vrms kimenet | extra precíziós oszcillátor TXCO | JetEffect 7 és BBE + | DXD / DSD / FLAC / WAV / AIFF / ALAC / APE / MP3 / WMA / OGG | kétmagos ARM Cortex processzor | 3.7" AMOLED kijelző 16,7 millió szín | egyrészes fémváz | beépített, nagy sebességű 128 GB memória | micro SDXC slot | optikai kimenet | Mátrix böngésző | Analóg sztereó jelszintmérő


Veszteségmentes tömörítetlen Hi-Res audio

A hallgatók élvezhetik a legjobb minőségű, különböző típusú zenei műfajok tökéletes lejátszást a 24bit / 192 kHz átalakítónak köszönhetően, amely veszteségmentes és veszteséges audio formátumokat is lejátszik, mint például a FLAC, AIFF, ALAC, APE, WAV, OGG és MP3. Támogataja a stúdióban felvett DXD (352,8 / 384 kHz) és DSD64 / 128 (5,64 MHz) formátumokat, így tehát szinte mindent lejátszik.

Megerősített fémváz

A PLENUE 1 első látásra a minimalista design-jával varázsol el, amelyet gyakran lehet látni egy másik audio komponensnél a legmagasabb kategóriából. Az egyrészes darab alumínium blokkból készült, CNC precíziós megmunkálással és gyémánt kivágással. Az ezután keletkezett eloxált felület minimalizálja a látható karcolások kialakulását. Szintén érdekesek az egyes részletek is, mint például a digitális bekapcsológomb emlékeztet az analóg elődjére, és a kék LED tökéletesen kiegészíti a készülékről alkotott első benyomást.

HD hang a fülébe

A PLENUE 1 tökéletesen lejátszik mindenfajta HD audio formátumokat. Ez az eredmény a két éves kutatási és fejlesztési folyamatnak köszönhető, amelyet a COWON márka mérnökei hajtottak végre,  és akik több mint 20 éves gyártással büszkélkedhetnek az audio komponensek terén.

Ez a HiFi lejátszó egy luxus digitális analóg (DAC) Burr-Brown PCM1792A átalakító, amely zökkenőmentesen képes kezelni a stúdióban felvett DSD128 / 64 és DXD formátumokat 24bit / 192kHz felbontásban.

A tökéletes hang megalkotója

Ha szeretne egy igazi nagyfelbontású hangot, akkor a PLENUE 1 a legjobb választás. Ebben a kategóriában egyedülálló a jel/zaj arány (120 dB), az észrevehetetlen harmonikus torzítás (0,0006%) és a rendkívül alacsony áthallás (-134 dB) kombinációja. Tekintettel arra, hogy akusztikailag a legfontosabb kritériumokról van szó, a választásnál mindig ezeket kell szem előtt tartani.
le
Tvůrce dokonalého zvuku

Kompromisszumok nélküli teljesítmény

Az alapvető előnye a nagy kimeneti 2 Vrms teljesítmény, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes kapcsolatot magas impedanciájú fejhallgatókkal külső erősítő nélkül. A precíz TCXO oszcillátor és a kivételesen alacsony 1,0 ps jitter támogatásával biztos lehet abban, hogy minden alkalommal páratlan minőségű hangot kap.

le
SNR (120 dB)

SNR (120 dB)

A jel/zaj arány (SNR) azt jelzi, hogy mennyi zaj keveredik a tiszta audio jelébe. Az SNR magas értéke tiszta, zajmentes, stúdió minőségű hangot jelent.

le
Jitter (10-6)

Jitter (10-6)

A jitter méri az órajel ingadozását, amely a hőmérséklet és más elektromos hatások által keletkezik. Az alacsony jitter érték azt jelzi, hogy kevésbé befolyásolják a belső és külső tényezők az órajelet.

le
THD+N (0,0006 %)

THD + N (0,0006%)

Teljes harmonikus torzítás és a zaj (THD + N) egy olyan jelszint merő, amely mutatja a különböző tényezők által okozott torzulását, beleértve a harmonikusakat is. A kis érték azt jelzi, hogy alacsony a torzítás előfordulása az eszközön, ezáltal jobb a hang minősége is.

le
Stereo přeslech (-134 dB)

Sztereó áthallás (-134 db)

A sztereó áthallás (crosstalk) jelzi az interferencia mértékét a bal és a jobb csatorna között, amelyeket az elektromágneses indukció okozott. A kis érték azt jelenti, hogy alacsony az interferencia a bal és a jobb csatorna között, és ennek köszönhetően jobb az átvitel.

JetEffect 7 - másik kritérium a kiváló hanghoz

A JetEffect 7 és a BBE + funkciók kombinációja a fázis és a torzulás korrigálására szolgál, amelyeket a vevő vagy a hallgatói környezet fizikai korlátai okoznak. Ennek köszönhetően a reprodukált hang mindig hasonlítani fog a stúdióban felvettekhez. Ráadásul van egy eszköz a hangoláshoz, amellyel beállítható a hang a konkrétumokhoz megfelelően. Erre szolgál a sokszínű BBE + és EQ szűrő.

10-sávos EQ szűrő

Haladó funkció a frekvencia és a sávszélesség beállítására.

BBE

Effektek a nagy felbontású hangok élesítéséhez.

Mach3Bass

Bass booster a nagyon alacsony frekvenciák kihangsúlyozására. 

3D térhatás

Háromdimenziós hang a térhatás érdekében.

MP Enhance

Megújítsa a harmóniákat, amelyek a kompresszió során elvesztek.

Reverb (8 preferencia)

Különbőző effektek a valósághű hangzáshoz.

Chorus (9 preferencia)

Érdekes effektek, amelyek gazdagítják a végső hangzást.

Kiváló hardver és intelligens szoftver

A számítási teljesítményt ellátja a kétmagos Cortex A9 processzor, amelynek a frekvenciája 1,2 GHz. Hála ennek, a telepített Linux gyorsan és zökkenőmentesen indul el. A 24bit-es PCM, DSD és DXD típusú fájlok tárolására is van elegendő kapacitás, amelyre a gyors eMMC 128 GB-os memória szolgál. Ha szükséges, akkor könnyen kibővíthető legfeljebb 128 GB-os micro SDXC kártyával. Szintén érdekesség a beépített optikai kimenet is, amely lehetővé teszi, hogy csatlakozni lehet egy külső dekódert vagy egy otthoni HiFi rendszert.

Intuitív GUI és 3.7" AMOLED érintőképernyő

A 3,7"-os AMOLED érintőképernyő ragyogó színekkel tündököl és problémamentes olvashatóságot garantál bármilyen szögből. Az intuitív grafikus felhasználói felület (GUI) teljesen leegyszerűsíti a lejátszási műveleteket. Különböző típusú lejátszási felülettel, mátrix böngészővel és sztereó hangerő mérővel is rendelkezik. A dalok címe, az előadója vagy a szövege a képernyőn jelenik meg a haladó LRC, LDB, Lyrics3 és ID3 Tag Lyrics formátumoknak köszönhetően. Természetesen támogatja a különböző lejátszási listákat is, de rendelkezik intelligens keresővel is, amely jelentősen leegyszerűsíti a lejátszani kívánt számot.

Paraméterek

Tárhely kapacitása
128 GB Kész!
Memóriakártya nyílás
Micro SDXC Kész!
Maximum memóriakártya-kapacitás
128 GB Kész!
Támogatott audio formátumok
AIFF, ALAC, APE, DSD, DXD, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Kijelző Kész!

Kapacitás

Tárhely kapacitása
128 GB Kész!
Memóriakártya nyílás
Micro SDXC Kész!
Maximum memóriakártya-kapacitás
128 GB Kész!

Támogatott formátumok

Támogatott audio formátumok
AIFF, ALAC, APE, DSD, DXD, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók
Kijelző Kész!

Kijelző

Kijelző típusa
AMOLED Kész!
Kijelző mérete
3,7 " Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
3 000 mAh Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes MP3 lejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: COWON Plenue P1 - Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Plenue P1 - Gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COWON Plenue P1 – Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWON Plenue P1 - Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWON Plenue P1 - Gold.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ