Shop roku Shop roku

Logitech CREATE Smart Keyboard Case 12,9"-es iPad Próhoz - fekete

Termékkatalógus
Logitech CREATE Smart Keyboard Case 12,9"-es iPad Próhoz - fekete
Billentyűzetes tok - Smart csatlakozó, háttérvilágítású billentyűk, automatikus tablet ébresztés és altatás funkció, mágneses zár, MPI tanúsítvány
Kód:  MC059f1a Termékszám:  920-007831 Gyártó honlapja:
Logitech CREATE Smart Keyboard Case 12,9"-es iPad Próhoz - fekete Megszűnt

Logitech CREATE Smart Keyboard Case 12,9"-es iPad Próhoz - fekete


A CREATE a Logitech-től a legjobbat képviseli az iPad Pro billentyűzeteinek világában, és jelentősen kibővíti az egész tablet használhatóságát. A Smart csatlakozót használja, amelynek köszönhetően nincs szükség a Bluetooth vagy a párosítás folyamatának aktiválására a kapcsolathoz. Csak helyezd az iPad-et a megfelelő helyzetbe,és ennyi!

Legfőbb jellemzők

  • a Smart csatlakozóval nincs szükség párosításra és a Bluetooth használatára
  • háttérvilágítású billentyűzet, normál méretű, automatikus be- és kikapcsolással
  • tartós eloxált alumínium ház, amelynek felületén sűrű szövésű szövet található
  • két kényelmes használati szög munkához és játékhoz
  • automatikus bekapcsolás és alvás a tok bezárásakor és kinyitásakor
  • kivágások a hangszórókhoz és a kamerához

Minőség a Logitech-től

Annak ellenére, hogy a billentyűzet fel van szerelve állítható háttérvilágítással, egyáltalán nem kell aggódnod a tápellátása miatt, mindent az iPad Smart csatlakozója biztosít. Ehhez jön a csúcsminőségű eloxált alumíniumból készült borítás, és kifolyásnak és kopásnak ellenálló, sűrű szövésű anyag felület, amikönnyen tisztítható. Ez egy olyan kiegészítő, amely meghosszabbítja iPad készüléked élettartamát, hozzáad a stílusához, és még a kisebb ütődések ellen is megvédi.

A legjobb az iPad Pro számára

Az állítható háttérvilágítású billentyűzet nem az egyetlen ütőkártyája ennek a toknak. Számos optimalizált ikon áll rendelkezésre az iPad vezérléséhez. Villámgyors hozzáférés a kezdőképernyőhöz, keresés az iPad-en és az interneten, a fényerő beállításai, valamint az audio- és videolejátszás vezérlése iskéznél van.

Minden a helyén

Azonban nem mindig szeretnél dolgozni, ugye? Gyere, és érezd jól magad! Ebben segít a második látószög, amely tökéletesen alkalmas videók megtekintésére, játékra vagy kézi jegyzetelésre az Apple Pencil segítségével. Az olyan funkciókat már meg sem kell említeni, mint az automatikus alvás és a tárolt eszközébresztése a tok kinyitásakor és bezárásakor, valamint a hangszórók és a kamera kivágásait.


Paraméterek és specifikáció:
Eszköz: iPad Pro
Elrendezés: UK, angol
Gombok: teljes méret, magasság 19 mm, löket 1,5 mm
Háttérvilágítás: állítható háttérvilágítás automatikus be- és kikapcsolással
Speciális gombok: extra funkciósor iOS billentyűparancsokkal (kezdőlap, a kijelzőfényerejének beállításai, keresés, nyelvváltás, billentyűzet háttérvilágításának beállításai, médiavezérlők, hangerő-szabályozók, iPad be-/kikapcsolása és alvás/ébresztés)
MPI-tanúsítás / mágneses zárás


A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

Megjegyzés:

Amennyiben nem kerül feltüntetésre más, az alapértelmezett nyelvi kiosztás a cseh.


» Nem ezt a billentyűzetet kerested? Nézz körül teljes billentyűzet kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech CREATE Smart Keyboard Case 12,9"-es iPad Próhoz - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech CREATE Smart Keyboard Case pro iPad Pro 12.9" - černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech CREATE Smart Keyboard Case pre iPad Pro 12,9" – čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech CREATE Smart Keyboard Case für iPad Pro 12,9“- schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech CREATE Smart Keyboard Case für iPad Pro 12,9“- schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ