Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Creative iRoar Go

Termékkatalógus
Creative iRoar Go
5 2 értékelés
Bluetooth hangszóró - Vezeték nélküli, Bluetooth 4.2, A2DP, AVRCP, HFP, akár 12 órás üzemidő, 3.5 mm-es jack audio bemenet, akár 10m-es hatótávolság
Kód:  JJ123p7q Termékszám:  51MF8225AA000 Gyártó honlapja:

Creative iRoar Go

Tapasztalja meg a hihetetlen hangélményt a vezeték nélküli iRoar Go-val! A hangtere olyan széles, hogy szinte hihetetlen, hogy egy ilyen kicsi hangszóróból szól a zene . A rendszer sokféle beépített funkciót is nyűjt, mint például az MP3/FLAC lejátszó, hangrögzítő, vezeték nélkülség, csatlakoztatás esetén telefon hangszóró, külső USB Sound Blaster hangkártya, csatlakozás PS4 hálózatokhoz és még rengeteg mást is. 

A termék jellemzői

  • Hatalmas hangtér
  • Opcionális csatlakozás a PC-hez vagy PS4-hez
  • Telefonos vezérlés
  • Külső Sound Blaster hangkártya
  • Vízállóság

Köszönhetően az olyan tulajdonságainak, mint például a víz ellenállás (IPX6), minőségi anyagok, kiegyensúlyozott hangzás, könnyű kezelhetőség és meglehetősen szerény méretének, az iRoar Go Red Dot Award 2016 díjat nyert.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative iRoar Go
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative iRoar Go. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative iRoar Go. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative iRoar Go. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative iRoar Go.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ