Shop roku Akvizice ApF HU

Creative kiugró SPORTS zöld

Termékkatalógus
Creative kiugró SPORTS zöld
4,5 2 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Vezeték nélküli, bluetooth 4.1 mikrofonnal, IPX4, frekvenciatartománya 20Hz-20kHz, 6 mm-es audio átalakítók
Kód:  JP326q4b Termékszám:  51EF0730AA001 Gyártó honlapja:

Creative kiugró SPORTS zöld

Merüljön bele kedvenc zenéi hallgatásába ezzel a vadiúj termékkel! Hadd segítsen Önnek ez a fülhallgató abban, hogy elérje céljait. Váljon a modern technológia és a mókás, de tökéletesen funkcionáló design kombinációjának tulajdonosává. Ez a fülhallgató tökéletes társa még a legkeményebb edzések során is, hiszen nem mozdul el a helyéről. Különleges kialakítása lehetővé teszi a a külső zajok kizárását, és a kényelmes helybenmaradást.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli fejhallgató
  • A minőségi akkumulátor képes kezelni akár 11 műveletet
  • Ergonómikusan kialakított fülpárnák
  • Teljesítmény átalakítók, amelyek átmérője 6 mm
  • Tartomány: 20 - 20000 Hz
  • Híváskezelés
  • Vízálló fülhallgató tervezés (normál X4)
  • Csúszásmentes gumipárnák a helyén tartják a fülhallgatót

Sportolás közben is

Ma kevés ember engedheti meg magának, hogy ne legyen elérhető, és ezért ez a vezeték nélküli headset mikrofonnal kiszolgálja Önnek ezt az igényét is. A gombokat kényelmesen elérhető helyre helyeztük, így azok könnyen és gyorsan elérhetőek. A hívásfogadó gombon kívül írányíthatja a lejátszott hangerejét, illetve le is némíthatja azt.

Zenehallgatás akadályok nélkül

Azonban a fő mutatvány nem az, amit általánosságban észrevehetünk egy sport fülhallgató használatában. Itt a hangsúly a vezeték nélküli használaton van, azon, hogy nem akadályoznak minket a felesleges kábelek. A készülék Bluetooth technológiára képes, így akár 10 méteres hatótávolságban is működtethetjük a zenelejátszást telefonunkon keresztül. USB kabellel tölthető a fülhallgató, és olyan anyagból készült, amely ellenáll a törésnek. A termék extrém körülmények között is kitűnően működik, teljesen vízálló, így nem kell aggódnia az izzadás miatt sem. A fülhallgató színe fiatalos és sportos, ez is magával ragadja majd használóját.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative kiugró SPORTS zöld
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative OUTLIER SPORTS zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative OUTLIER SPORTS zelené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative OUTLIER SPORTS grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative OUTLIER SPORTS grün.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ