Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Creative MuVo 1C zöld

Termékkatalógus
Creative MuVo 1C zöld
4,7 3 értékelés
Bluetooth hangszóró - vezeték nélküli, ellenáll a víznek és a pornak (IP66), Bluetooth 4.2, 3,5 mm-es AUX bemeneti kábel, 1 teljes körű átalakító, 1x passzív sugárzó, két vezeték nélküli hangszóróhoz történő csatlakozás lehetősége, microUSB
Kód:  JJ123p9p Termékszám:  51MF8251AA003 Gyártó honlapja:

Creative MuVo 1C zöld

Ön is nagy teljesítményű Bluetooth hangszórót keres, amellyel egyszerűen lehetetlen unatkozni? A Creative márka egy vezetéknélküli hangszórót dob piacra zöld színben, kompakt, tenyérbe illő mérettel. A Creative MuVo 1C hangszóró tökéletes társ az utazáshoz, baráti összejövetelekre vagy csupán kedvenc zenéinek otthoni lejátszására. A modern Bluetooth kapcsolat segítségével a MuVo 1C más hangszórókkal is összekapcsolható. Tehát, a barátaival töltött idő alatt dupla adag zenét élvezhetnek, ha összepárosítják a hangszóróikat. 

MuVo 1C vezeték nélküli hangszóró főbb jellemzői 

  • Kompakt méretek, amely pontosan illeszkedik a tenyerébe
  • Teljesen zöld hangszóró 5 gombbal
  • Kapcsolódás Bluetooth 4.2-n keresztül, 3,5 mm-es Aux-bemenet és microUSB
  • A szerkezet ellenáll a pornak és a fröccsenő víznek
  • A hangsugárzás megduplázása más MuVo 2 1C  hangszórókkal történő összepárosítással
  • MicroUSB töltéssel az akkumulátor élettartama akár 6 óra is lehet
  • Kompatibilitás az Apple és az Android készülékekkel

Nagyszerű társ mindenkinek

A Creative hangszóró szinte mindenki számára alkalmas. Függetlenül attól, hogy a komolyzenét kedveli, sportoláshoz, utazáshoz vagy szabadidős tevékenységekhez szeretné használni a hangszórót, a MuVo 1C modellje mindig helytáll majd. Töltsön el kellemes perceket a parkban, a túrázás vagy nyaralás alkamával, így mindig képes lesz arra, hogy megédesítse a pillanatait a kedvenc zenéivel.

Magas minőségű és vízálló hangszóró

Első pillantásra a Creative MuVo hangszóró rendkívül kifinomult. Emellett azonban EP66 tanúsítvánnyal is rendelkezik, amely igazolja, hogy ellenáll a túlzott pornak és a fröccsenő víznek. Így a hangszórót nagyobb kihívást jelentő terepen vagy a medencében is használhatja.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative MuVo 1C zöld
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative MUVO 1C Green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative MUVO 1C green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative MUVO 1C green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative MUVO 1C green.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ