Shop roku Akvizice ApF HU

Creative MuVo 2C kék

Termékkatalógus
Creative MuVo 2C kék
4,8 4 értékelés
Bluetooth hangszóró - Vezeték nélküli, víz és porálló, beépített MP3 lejátszó, Bluetooth 4.2, A2DP, AVRCP, HFP, 650 mAh, az akkumulátor élettartama akár 6 óra, 3,5 mm-es audio bemenet, 10m hatótávolság, IP66, vezeték nélküli sztereó támogatás két hangszóró együttes csatlakoztatásakor
Kód:  JJ123p9u Termékszám:  51MF8250AA002 Gyártó honlapja:

Creative MuVo 2C kék

Nagy teljesítmény kis méretben

A MUVO 2c hangszóró nagyszerű basszus teljesítményt rejt magában, és gyárilag beállított teljes tartományú erőteljes hangot nyújt. A bemeneti források gazdag kínálata jellemzi, beleértve a Bluetooth-kapcsolatot is. Két vezeték nélküli MUVO 2c csatlakoztatásával szélesebb és erősebb sztereó hangzást is elérhetsz.

Vypnuto
 Creative MUVO 2C modrý
 
Vypnuto
 Creative MUVO 2C modrý
 

Vízálló konstrukció

Hozz létre egy szuper lejátszási listát, amely elkísér kaladjaidon. A MUVO 2c hangszóró IP66 védettséggel rendelkezik a víz és a por ellen. A víz tehát nem akadály ha egy medencés buliról van szó. Csupán 159 grammos tömege által a MUVO 2c hangszóró könnyű és mobil - csak vidd magaddal és indulhat a kaland!

A buli folytatódhat

A beépített 650 mAh Li-ion akkumulátor akár 6 órás zenelejátszást is lehetővé tesz. És ez nem minden: a buli akkor is folytatható, ha az akkumulátor lemerül. A hangszórót mikro USB kábellel csatlakoztatva még több órányi szórakozásban lehet részed. Beépített MP3-lejátszóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a zeneszámok mikroSD-kártyán történő tárolását, így az okos eszközök memóriájával is spórolhatsz.

Vypnuto
 Creative MUVO 2C modrý
 
Vypnuto
 Creative MUVO 2C modrý
 

Állítsd be a hangerőt saját igényeid szerint

Az USB-n keresztül történő hanglejátszás meglepően jó. A MUVO 2c hangszóró USB porthoz történő csatlakoztatása után a Sound Blaster Control Panel segítségével egyedileg állíthatod be a zenehallgatási élményt. A paraméter beállítás menü még saját audió profilok testreszabását is lehetővé teszi.

 

Zene megosztás nagyobb sztereó hangzással

Hozz létre nagyszerű hangzást. Az erőteljes MuVo 2c hangszóró vezeték nélküli sztereó technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy két MuVo 2c hangszórót párosíts össze. Így a barátokkal két kompakt hangszórón élvezheted a surround hangzást.

 

Főbb jellemzők

  • Vízálló
  • Minimális tömeg
  • Hosszú akkumulátor üzemidő
  • Beépített MP3 lejátszó
  • Fejhallgató funkció
Vypnuto
 Creative MUVO 2C modrý
 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative MuVo 2C kék
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative MUVO 2C modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative MUVO 2C modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative MuVo 2C blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative MuVo 2C blau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ