Shop roku Akvizice ApF HU

Creative NUNO szürke

Termékkatalógus
Creative NUNO szürke
4,0 3 értékelés
Bluetooth hangszóró - Vezeték nélküli, beépített mikrofon, Bluetooth 2.1, A2DP, AVRCP, HFP, az akkumulátor élettartama akár 6 óra, 3,5 mm-es jack audio bemenet, hatótávolság 10m
Kód:  JJ123t1c Termékszám:  51MF8270AA001 Gyártó honlapja:

Creative NUNO szürke

Ezt a letisztult textil megjelenésű Creative Nuno hangszórót a "Nuno" szó ihlette, ami japánul textilt jelent. Ez a hordozható vezeték nélküli hangszóró olyan alapelvek alapján készült, mint a minimalizmus, egyszerűség és időtlenség. A NUNO egy egyszerű kis remekmű, amit akár magával is vihet. A készülék textilborítása remek hangzást rejt. Ez a hangszóró áramátalakítójának köszönhető. Dőljön hátra, pihenjen és élvezze a többiekkel együtt, akik a legfontosabbak az Ön számára.

Legfőbb jellemzői

  • Egyedi NUNO design
  • Tökéletes hangzás az áramátalakítónak köszönhetően
  • Hands-free hívás
  • Nagyon kicsi súly
  • Bluetooth

A Bluetooth-al szabadon élvezheti a zenéjét. A beépített mikrofon lehetővé teszi a hands-free hívásokat. A lejátszási beállítások könnyen elérhetőek pár érintéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative NUNO szürke
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative NUNO šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative Nuno šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative NUNO grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative NUNO grau.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ