ApF HU Shop roku

Creative Sound Blaster E-MU XM7 Bookshelf Speakers - Barna

Termékkatalógus
Creative Sound Blaster E-MU XM7 Bookshelf Speakers - Barna
4,0 1 értékelés
Hangfal - passzív, 2.0, 2x60W RMS, 5" mélynyomó, aranyozott csatlakozók, 2x2.4m kábel
Kód:  JJ206a2 Termékszám:  70EM911000001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Creative Sound Blaster E-MU XM7 Bookshelf Speakers - Barna Megszűnt

Creative Sound Blaster E-MU XM7 Bookshelf Speakers - Barna

Minden megtapasztat érzés alapját képek és hangok alkotják. Engedje, hogy magával ragadják a legjobb szolgáltatás hullámai az új Creative Sond Blaster E-Mu XM7 hangszóróval. Az öt inches mélysugárzója membrán hangjelekkel akár több szobát is meg tud tölteni. A maximális tisztaságot egy speciális kiegészítő biztosítja, egy selyemborítású tweeter szerepében.

Ideális hangszóró a fokozott élményért

Maga a hangszóró forgácslapból készült, roppant érdekes kivitelezésben. Ez a modell feketére lett festve, ami mindenképp luxus megjelenést nyújt neki. A hangfeldolgozás tényleges minőségét pontosan tükrözi az eszköz 4,35kg-os súlya.

Ez a hangrendszer tökéletes Blockbuster filmek, koncertek, vagy jatékokhoz a fantasztikus hangzása végett. Egy teljesen új dimenziót nyit meg a Creative Sound Blaster X7 külső hangkártyája segítségével. A beépített 100W-os erősítő és konverter igazi csodákra képes. A hangszóró csúcsminőségű kábelezéssel van felszerelve, a kielégítő hosszúságú 2,4m-es vezetékével.

Paraméterek

Csatornák száma
2.0 Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.0 Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative Sound Blaster E-MU XM7 Bookshelf Speakers - Barna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Sound Blaster E-MU XM7 Bookshelf Speakers - hnědé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative Sound Blaster E-MU XM7 Bookshelf Speakers - hnedé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster E-MU XM7 Regal-Lautsprecher - Brown. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster E-MU XM7 Regal-Lautsprecher - Brown.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ