Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Creative Sound Blaster ROAR PRO

Termékkatalógus
Creative Sound Blaster ROAR PRO
5 2 értékelés
Bluetooth hangszóró - vezeték nélküli, sztereó, Bluetooth 3.0, microSD 32GB-ig, az akkumulátor élettartama akár 10 óra, NFC, 3,5 mm-es jack Aux-In, USB, microUSB
Kód:  JJ123p7i3 Termékszám:  51MF8171AA000 Gyártó honlapja:

Creative Sound Blaster ROAR PRO

Hordozható nagy teljesítményű vezeték nélküli Bluetooth sztereó hangszóró számos modern funkcióval. NFC párosítás, két erősítő a kiváló hangzás érdekében, maximális teljesítmény gomb, a teljesítmény fokozása céljából összekapcsolhatja egy másik hangszóróval, APTX és AAC codec, Bluetooth 3.0, USB port, micro SD kártya slot, amelyre hangfelvételt készíthet mikrofon segítségével, Aux-In, 3,5 mm-es jack, támogatja az MP3 / WMA és WAV formátumokat. Hangszóróban Li-ion akkumulátor található, amelynek kapacitása 6000 mAh, így akár 10 órán keresztül működőképes. Kihangosíthat bármit ezzel a minőségi Creative Sound Blaster Roar Pro hangszóróval.

Fő előnyök

  • Egyszerű párosítás NFC-n keresztül
  • Bluetooth 3.0
  • Két erősítő
  • Torzításmentes hangzás
  • Hangfelvétel
  • Kihangosító

Kiváló hangzás

Nagy teljesítményű és a kiváló hangzást a két erősítő biztosítja. Az egyik az alacsony és közepes hangokért felel, a második pedig a minőségi magas hangokért. Ennek köszönhetően a hangszóró tiszta és torzítás nélküli hangot ad tökéletes egyensúllyal. Ebben segít a hangátalakító, hogy a hang minden irányban jelen legyen. A teljesítmény növeléséhez csak nyomja meg a Roar gombot, ami azonnal növeli a hangerőt és bekapcsolja a surround hangzást. A micro-USB porttal csatlakoztatható más eszközökhöz. Bizonyára néhányan szívesen kihasználják a lehetőséget PlayStation csatlakoztatásához a jobb játékélményért. A hangszóró fel van szerelve egy 3,5 mm-es AUX bemenettel. Egyidejűleg csatlakozhat 2 sztereó eszközhöz Bluetooth segítségével és egyszerűen válthat köztük. 

Kihangosítóként használható

Hangszóróban egy beépített mikrofon található. Párosítva okostelefonnal Bluetooth kapcsolaton keresztül vezeték nélküli kihangosítóként működik. Miután a hívást befejezte, automatikusan folytathatja a zenehallgatást. A hívást rögzítheti a behelyezett micro SD kártyára és bármikor lejátszhatja.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative Sound Blaster ROAR PRO
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Sound Blaster ROAR PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative Sound Blaster ROAR PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster BRÜLLEN FÜR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster BRÜLLEN FÜR.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ