Shop roku 30 dnů na vrácení

Creative Sound Blaster R3 + 2x mikrofon

Termékkatalógus
Creative Sound Blaster R3 + 2x mikrofon
4,0 2 értékelés
Külső hangkártya - hangrögzítő szett zenészeknek, sztereó, fejhallgató kimenet 1x3.5mm jack, line-out 1x3.5mm jack, line-in 1x3.5mm jack, microphone-in 2x3.5mm jack, mobile-in 1x3.5mm jack
Kód:  HC163i8 Termékszám:  70SB154000000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Creative Sound Blaster R3 + 2x mikrofon

Szeretnéd a legjobb zenei előadásaidat magas minőségben rögzíteni? Akkor az R3 pontosan neked készült. Ez a kezdő szett úgy lett megalkotva, hogy azok a zenészek is meg tudják vásárolni, akik nem tudnak befektetni high-end felszerelésbe, de ennek ellenére magas minőséget szeretnének elérni. A csomagban egy kitűnő hangkártya is megtalálható, valamint két dinamikus mikrofon is, amelyek kiválóak énekhez és hangszerekhez. Az egyik mikrofon háttérénekhez, a másik pedig hangszerekhez készült. Kezd el a rögzítést még ma!

Kiemelt jellemzők

  • Kezdő zenészek szettje
  • Kiváló hangkártya a felvételhez
  • Mikrofon háttérénekhez és hangszerekhez
  • Kezelőfelület közvetlenül a kártyán
  • Valós idejű monitoring

 A felvételnél elengedhetetlen, hogy a hangokat valós időben kövessük. A Sound Blaster R3 lehetővé teszi a hangok valós idejű változtatását és követését. Az után hangzás szintje, amit a követés közben hallhatsz, már része a kimenő hangnak, így valóban azt hallhatod, ami az eredmény lesz. Ennek köszönhetően lecsökkentheted az ismétlések és újbóli próbálkozások számát, így nem fogja féken tartani a kreativitásodat semmi sem.

Kicsi és felkészült

A Sound Blaster R3 képes a noteszgépedet kiegészíteni több hangberendezés csatlakoztatásával USB-n keresztül. A csatlakozók, mint a mikrofon és line-in lehetővé teszik az éneket és hangszer használatát egyidejűleg. Lehetőséged van más lejátszó eszközök csatlakoztatására is. Támogatja az akár 600 Ohm impedanciával rendelkező stúdió fejhallgatókat is. A készlet tartalma egy line-out kimenet több aktív hangszóró csatlakoztatásához, így az összes új alkotásodat megmutathatod a barátaidnak a teljes szépségükben. Az R3 kártyát USB töltés látja el árammal, így könnyedén magaddal viheted noteszgépeddel együtt bárhová.  

Műszaki adatok:

Kimenet:
Sztereó

Audiotechnika:
SBX Pro Studio, CrystalVoice

Audio processzor:
SB Axx1

Csatlakoztatás:

Micro USB
Fejhallgató kimenet: 1 x 3,5 mm jack
Line Out: 1 x jack 3,5 mm
Line In: 1 x 3,5 mm jack
Mikrofon bemenet: 2 x 3,5 mm jack
Mobil bemenet: 1 x 3,5 mm jack

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative Sound Blaster R3 + 2x mikrofon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative SOUND BLASTER R3 + 2x Microphone. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative SOUND BLASTER R3 + 2x Microphone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster R3 + 2x Mikrofon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster R3 + 2x Mikrofon.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ