AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Creative Sound BlasterX G6

Termékkatalógus
Creative Sound BlasterX G6
4,6 32 értékelés
Külső hangkártya - Micro USB kapcsolat, rendeltetése gaming, LED-jelző, potenciométer, hangerő beállítása és mute funkció, mintavételi frekvencia 384 kHz, bit mélység 32 bit, 2 csatorna, bemenet 2× Jack 3,5 mm, kimenet 1× Jack 3,5 mm, USB-A kábel mellékelve, software és effekt egység a csomag része
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HC163i10 Termékszám:  70SB177000000 Gyártó honlapja:
Creative Sound BlasterX G6 51 290 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

Creative Sound BlasterX G6

Gaming DAC Creative Sound BlasterX G6

Tapasztald meg a lenyűgöző hangzást a kiváló minőségű Creative Sound BlasterX G6 külső hangkártya segítségével, amely fejhallgató erősítővel és 7.1 csatorna támogatással rendelkezik. Ennek az eszköznek köszönhetően olyan hangzást kapsz, amelyet otthoni alaplapodból vagy bármely más gaming DAC-ból nehezen kapnál meg. Ezenkívül ez a külső hangkártya modell külön-külön erősíti a hangjelzéseket, amely így részletesebb magas, közép- és basszus hangzást eredményez. A Sound BlasterX G6 minden játékos, film-vagy zenerajongó számára ideális.


Creative Sound BlasterX G6

A Creative Sound BlasterX G6 külső hangkártya legfontosabb jellemzői

  • Fejhallgató erősítő
  • 7.1 csatornás térhatású hang támogatás
  • Kényelmes működés a gomboknek és tekerőknek köszönetően
  • Számos csatlakozó
  • SB-Axx1 hang processzor
  • Scout Mode felderítő mód

Gyakorlatilag minden eszközzel működik

A Sound BlasterX G6 különféle csatlakozási lehetőségeket kínál - optikai, USB és line-in. Ez megkönnyíti a játékok hangjának azonnali feljavítását mind PC-n, PS4-n, Xbox-on vagy a Nintendo Switchen is.

Hangkártya 7.1 csatornás térhangzással

A Creative Sound BlasterX G6 a következőkkel kompatibilis:  PlayStation 4,  Xbox One,  Nintendo Switch vagy egy számítógép. 32 bites/384 kHz-es, 130 dB- digitális audio konverterrel (DAC), Dolby Digital dekódolással ellátott Xbox fejhallgató erősítővel, 7.1-es virtuális térhangzással, hangerő kiegyenlítéssel game módban, Scout Mode-dal és Sound Blaster hang feljavításokkal rendelkezik.

A Creative Sound BlasterX G6-t egyszerű vezérlés és számos csatlakozó jellemzi

Csatlakozási lehetősgek széles választéka áll rendelkezésedre. A hangkártya optikai, USB vagy line-in csatlakozóval rendelkezik. Ennek köszönhetően gond nélkül csatlakoztatod számítógéped és játékkonzolod egyaránt. A Dolby Digital dekódolás és a 7.1-es virtuális térhangzás támogatása biztosítja, hogy tökéletesen, a lehető legnagyobb pontossággal hallhasd ellenfeled, a lövéseket és más, a játék sikeréhez nagyon fontos részleteket. Biztosan értékelni fogod a Scout módot - ez feljavítja az audiojeleket, mint például a lépéseket, a fegyver cseréjének hangjait, és könnyebben azonosíthatod ellenfeleid.


Paraméterek

Típus
Külső Kész!
Csatlakozás
Micro USB Kész!
Alkalmas
Gaming Kész!
Jack 3,5 mm
2 × Kész!
Jack 3,5 mm
1 × Kész!

Típus

Típus
Külső Kész!
Csatlakozás
Micro USB Kész!
Alkalmas
Gaming Kész!

Analóg bemenetek

Jack 3,5 mm
2 × Kész!

Analóg kimenetek

Jack 3,5 mm
1 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
hangerő beállítása, Mute Kész!
Tulajdonságok
LED-jelző, Potenciométer Kész!
Mintavételi frekvencia
384 kHz Kész!
Bit mélység
32 bit Kész!
Csatornák száma
2 Kész!

Csomagolás

Csomag része
Software, Effekt egység Kész!
Mellékelt kábel interfész
USB-A Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza.hu! Amennyiben 50.000 Ft bruttó áron eladnak nekem egy ÚJ Creative Sound BlasterX G6 külső hangkártyát, akkor veszek egyet. A 70.000 körüli ár már irreális. A német Amazon.de 131 Euróért (46.500 Ft) tudja adni. A használt termék zsákutca volt, vissza kellett küldenem.

Kérdések és válaszok: Creative Sound BlasterX G6
Kiegészítők: Creative Sound BlasterX G6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Sound BlasterX G6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative Sound BlasterX G6.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ