Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition

Termékkatalógus
Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition
4,5 8 értékelés
Gamer fejhallgató - mikrofonos, fejhallgató, zárt, aktív környezeti zaj elnyomás (ANC), frekvenciatartomány: 20 Hz - 20 kHz, 118 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50 mm-es átalakító, 1,2 m hosszú kábel, 3,5 mm-es jack
Kód:  JP326q2a1 Termékszám:  70GH031000003 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition

Professzionális fejhallgató hosszú játékmenetekhez

A Creative Sound BlasterX H5 Tournament Editiont a játékosok kényelmet szem előtt tartva tervezték. Hosszú időn át viselhetjük anélkül, hogy megfájdulna a fejünk.  Kényelmes kialakítása ellenére jól bírja az intenzív mindennapi használatot. A BlasterX H5 e jól sikerült upgrade-jét az elődeinél is nagyobb érzékenység és pontosabb hangvisszaadás jellemzi. Továbbfejlesztett mimkrofonjának köszönhetően a leghangosabb játékkörnyezetben is kiváló hangzást biztosít. Ergonomikusan kialakított, elegáns designjának meghatározó elemei a megerősített fém fejpánt és az alumínium architektúra. 



le
Sluchátka s mikrofonem Creative Sound Blaster X H5

Valósághű játékélmény

A Sound BlasterX H5 nagy, érzékeny 50 mm-es teljes spektrumú hangszóróiból kristálytiszta hangzást hallhatunk, döbbenetes hangerővel. A nagy teljesítményű hangsórólk érzékenysége 118 db/mW. Kategóriájában az egyik leghangosabb fejhallgató. A hangerővel pedig fokozódik a játékélmény intenzitása. 

Kényelmes viselet

 A Sound BlasterX H5 puha tapintású anyagokból készült: memóriahab és plüss műbőr fülpárna prémium minőségű keveréke. Így hosszú játékmenetek után sem okoz kényelmetlen érzést, és a megerősített fém fejpánt sem okoz soha fejfájást.  

le
Sluchátka s mikrofonem Creative Sound Blaster X H5

le
Sluchátka s mikrofonem Creative Sound Blaster X H5

Döntött hangszóró

A Sound BlasterX H5 fejhallgató tökéletesen tiszta hangot garantál a játékosnak. Ezt a célt szolgálja a döntött hangszóró: ennek köszönhetően olyan akusztikai kamra jön létre, amelyben minimális a rezonancia.  


Természetes hangzás

Az alapértelmezett beállítás úgy van kiválasztva, hogy nincs jelentősége a konkrét frekvenciatartománynak. A hangzás teljesen természetes és kontúros.

le
Sluchátka s mikrofonem Creative Sound Blaster X H5

le
Sluchátka s mikrofonem Creative Sound Blaster X H5

Lecsatolható mikrofon

Még zajos környezetben tökéletesen jól hallható: a mikrofon csakugyan kiszűri a háttérzajt. Ha nincs rá szükség, könnyen lecsatolható.


Egyszerű a használata

Gombjai segítségével könnyű ki- és bekapcsolni a mikrofont, egyszerű beállítani a hangerőt és átváltani telefonhívás fogadására. 

le
Sluchátka s mikrofonem Creative Sound Blaster X H5

le
Sluchátka s mikrofonem Creative Sound Blaster X H5

Mindennel kompatibilis

A Sound BlasterX H5 PC-hez, mobiltelefonhoz és játékkonzolhoz is csatlakoztatható. A csomag tartalmaz 1,2 méter hosszúságú kábelt egy mikrofon bemenethez és egy audió kimenethez való csatlakozáshoz.


Hangbeállítás igény szerint

A Sound BlasterX Acoustic Engine Lite szoftver segítségével megadhatjuk a profilt kedvenc játékainkhoz, s így rögtön az akció közepében érezhetjük magunkat. Tisztán hallhatjuk, ahogyan elsüvítenek a golyók süvítését a fejünk mellett, s ahogyan elzúgnak előttünk a motorok és a versenyautók.

le
Sluchátka s mikrofonem Creative Sound Blaster X H5

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ