A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Creative Woof 3 Rouge piros

Termékkatalógus
Creative Woof 3 Rouge piros
5 2 értékelés
Bluetooth hangszóró - Vezeték nélküli Bluetooth, beépített MP3 lejátszó, USB támogatás, audio, microSD slot
Kód:  JJ123p7e2 Termékszám:  51MF8230AA001 Gyártó honlapja:

Creative Woof 3 Rouge piros

A Creative Woof 3 nem csak stílusos, hanem praktikus társa a szabadtéri összejöveteleknek és kirándulásoknak, amely egy csésze méretű, vezeték nélküli, hordozható hangszóró. Azonban kis mérete ellenére sem hagy cserben. Szabadtéren is ugyanolyan kiváló hangzást biztosít, akár nagyobb társai. A Creative Woof 3 lelke egy 48 mm-es hangszóró, amely a teljes frekvenciatartományban jól kezeli a hangokat.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható, vezeték nélküli hangszóró
  • Kis méret, könnyű súly
  • A kiváló minőségű zenét a 48 mm-es hangszóró biztosítja
  • 4-féle csatlakozási lehetőség (Bluetooth, USB, AUX, microSD kártya)
  • Integrált lejátszó - MP3, WMA, WAV, FLAC, APE
  • Akár 6 óra folyamatos lejátszás
  • Beépített mikrofon - úgy működik, mint egy kihangosító
  • Stílusos design

Kompatibilitás

A Woof Creative 3 egyik vitathatatlan előnye, hogy többféle eszközzel kompatibilis. A hangszóró 4 csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. Az egyik a Bluetooth kapcsolat, amelynek segítségével vezeték nélkül csatlakozhat telefonhoz és tablethez. A második opció az USB porton keresztüli csatlakozás, amelynek segítségével akár PC-ről és MAC-ről is hallgathatod kedvenc zenéidet. Megtalálható rajta a klasszikus AUX 3,5 mm-es csatlakozás is, valamint egy microSD kártya slot is. A Creative Woof 3 rendelkezik egy beépített lejátszóval is. Ha lemerülne a mobilod akkumulátora, akkor elég, ha átteszed belőle a microSD kártyát, és hallgathatod is tovább kedvenc zenéidet.

Hívásokhoz is

A Creative Woof 3 beépített mikrofonnal is rendelkezik, így a sürgős telefonhívásokat a hangszórón keresztül is elintézheted. Az erős akkumulátora lehetővé teszi, hogy akár 6 órán keresztül is működjön egyetlen feltöltéssel.

A csomag tartalma:
Creative hangszóró Woof 3
0,8 m hosszú micro USB kábel a töltéshez

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative Woof 3 Rouge piros
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Woof 3 Rouge Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative Woof 3 Rouge Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Woof 3 Rouge Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Woof 3 Rouge Red.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ