Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Creative Woof 3 Winter Chrome

Termékkatalógus
Creative Woof 3 Winter Chrome
4,8 4 értékelés
Bluetooth hangszóró - vezeték nélküli bluetooth beépített MP3 lejátszóval, USB audio támogatás, 500 mAh, akár 6 órán kersztül üzemképes, microSD slot
Kód:  JJ123p7e1 Termékszám:  51MF8230AA000 Gyártó honlapja:

Creative Woof 3 Winter Chrome

A Creative Woof 3 nem csak elegáns, de nagyon praktikus társ utazásra, szabadtéri összejövetelre a barátokkal vagy bármilyen útra. Ez egy vezeték nélküli, hordozható és bögre nagyságú hangszóró. Kis méretének ellenére nem hoz magára szégyent. A környezetedben meglepő minőségű háttérzenét varázsol, amelyért nagyobb társai sem szégyenkeznének. A Creative Woof 3 szíve ugyanis a 48mm-es nagy teljesítményű hangszóró, amely könnyedén kezeli a frekvenciatartomány összes tónusát.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható, vezeték nélküli hangszóró
  • Kis méret és tömeg
  • Minőségi zenelejátszás, 48mm-es hangszóró
  • 4 csatlakozási lehetőség (Bluetooth, USB, AUX, microSD kártya)
  • Integrált lejátszó - MP3, WMA, WAV, FLAC, APE
  • Akár 6 óra folyamatos lejátszás
  • Beépített mikrofon - handsfree
  • Elegáns design

Kompatibilitás az első helyen

Kétségtelen, hogy a Woof Creative 3 legfőbb előnye a különböző eszközökkel való kompatibilitása. A hangszóró rögtön 4 csatlakozási lehetőséget kínál. Az első módszer a vezeték nélküli Bluetooth technológia, amellyel csatlakoztathatod okostelefonod vagy tableted. A második módszer az USB port. Ezen keresztül lehet zenét hallgatni a számítógépről, legyen az PC vagy Mac. Nem hiányozhat a klasszikus AUX, illetve 3.5mm-es port, vagy az igazán szokatlan microSD kártya port. A Creative Woof 3 beépített lejátszóval is rendelkezik. Ha lemerült az akkumulátor a mobilodban, csak vedd ki a microSD kártyát, helyezd be a hangszóróba, és hallgasd tovább a zenét.

Intézd el az elhalaszthatatlan hívásokat

Mint azt már maga a cím is sugallja a Creative Woof 3-nál beépített mikrofon is található. A sürgős telefonhívásokat egyszerűen elintézed közvetlenül a hangszórón keresztül. Végül, de nem utolsó sorban, értékelni fogod a beépített, újratölthető akkumulátort, amellyel üzemképes a hangszóró akár 6 órán keresztül.

A csomag tartalma:
Creative Woof 3 hangszóró
0.8m hosszú micro USB kábel a töltéshez

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative Woof 3 Winter Chrome
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Woof 3 Winter Chrome. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative Woof 3 Winter Chrome. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Woof 3 Winter Chrome. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Woof 3 Winter Chrome.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ